LOADING

Type to search

Eszem-iszom Uncategorized

Fesztiválkaják otthon, ha nem kívánkozol tömegbe, de ennél már egy jó hot-dogot

Share

Amennyire vártuk, hogy végre kiszabaduljunk, most néhányan olyan nehezen mozdulunk ki otthonról. Nincs ezzel semmi baj, nem áll mindneki készen még arra, hogy tömegrendezvényekre látogasson el, vagy minden idejét a strandon töltse. Teremts egy kis fesztiválhangulatot otthon, magadnak és a családodnak, amihez nem kell más, csak egy kis időtöltés a konyhában!

A hamburger, a hot-dog, a lángos mind-mind olyan ételek, amelyeket nyáron szívesen fogyasztunk kirándulás, strandolás, vagy fesztiválozás, koncertezés alatt. Bármennyire is kapcsolódnak ezekhez az időtöltésekhez, ezek az ételek valójában pofonegyszerűen elkészíthetők otthon is, mi pdig nem tudunk rá okot mondani, mért ne szánnánk egy kis időt rájuk.

Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *