LOADING

Type to search

Ez+az Rácsodálkozom

Így kezelik az egyes csillagjegyek a kudarcot

Share

A kudarc nem egy kellemes esemény, ám van akit ez arra sarkall, hogy még jobb legyen, mást pedig bezárkózik a saját kis világába, amíg elmúlik az esemény okozta szégyenérzete. Tudd meg, hogy az egyes csillagjegyek hogyan jutnak túl egy-egy kudarcélményen!

Kos

A Kosok a kudarcot motivációként használják fel, hogy újra próbálkozzanak. Ők mindig be akarják bizonyítani, hogy tévednek velük kapcsolatban.

Bika

A Bika egy kudarcélmény után sok kérdést tesz fel magának. Legfőképpen azt, hogy miért is próbálkozik egyáltalán még ezzel a dologgal, ha elbukik.

Ikrek

Az Ikrek kikapcsolja az érzéseit, mert úgy gondolják, hogy a kudarc dacára is megérdemlik a sikert. Sokszor nem gondolják igazságosnak, hogy nekik nem adatott meg a siker akkor éppen.

Rák

A Rákot nem dönti le a kudarc élménye. Ő mindig a legrosszabbra számít, és amikor ez megtörténik, akkor nem lesz ennél csalódottabb.

Oroszlán

Ha mást siker ér, és az Oroszlánt kudarc, akkor féltékeny mindenkire, aki jobb volt nála. A féltékenysége viszont kihozza a legjobbat belőle legalább.

Szűz

A Szűz racionális lélekként elemzi, hogy mi történt rosszul a kudarchelyzetben, hogy ne kövesse el újra ugyanazt a hibát. Tanulási élményként használja fel a csalódást.

Mérleg

A Mérlegek gyengéden bánnak magaddal egy kudarc után, mert tudjá , hogy ők mindent megtettek, és büszkék magukra.

Skorpió

A Skorpiók elkezdenek gondolkozni a múlt össze többi hasonló alkalmán, amikor kudarcot vallok és sajnáltatja magát.

Nyilas

A Nyilas ad magának egy kis időt a sírásra, aztán a hisztit édességgel és fagylalttal kompenzálja majd indul egy új nap.

Bak

A Bakok rögtön visszatérnek újra a munkájukhoz, és nem pazarolják az időt a “mi lett volna ha?” kérdésekre. Helyette inkább a jövőjükre koncentrálnak!

Vízöntő

A Vízöntők képesek úgy gondolni magukra, hogy nem érdemlik meg a sikert, így kudarc esetén is azt gondolják, hogy ez jól van így.

Halak

A Halak jegyűek dühöngenek, ha valami sikertelenség éri őket és rohannak a barátaikhoz, családtagjaikhoz hogy ott is jól kipanaszkodják magukat.

Ezt is olvasd el


Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *