LOADING

Type to search

Ajánlom Szépítkezem

Milyen bokacsizmát válasszunk 2021 őszére? (x)

Share

Minden nő szekrényében lapul legalább egy pár bokacsizma, nem véletlenül. Nyáron kedvünkre divatozhatunk vele a 90-es évek stílusában, a hidegebb napok beköszöntével pedig egyértelmű főszerepet kap az átmenetek színpadán, amikor a farmer a kollekciónk alappillére. Akár a szabadtéri funkcionális és kényelmes sziluetteket kedveled, akár a romantikusabb stílusokat részesíted előnyben vagy a kifinomult bőrirányzatok híve vagy, a sarokhossz, a talpszerkezet és a díszítések sokfélesége szinte minden divattrendhez ideális választássá avanzsálja. Lassan itt a szeptember, ideje megfontolni, hogy beszerezd a kedvenc darabjaid. Segítünk, hogy könnyebb legyen a választás.

A bokacsizma viselésének szabálya

Könnyű eltévedni manapság a bokacsizmatrendek platformján. Rendkívül széles választékkal találkozhatunk, amit tökéletesen szemléltet a CCC, Közép-Európa egyik legnagyobb cipő áruházának bokacsizma palettája is. Mivel egy trükkös darabról beszélgetünk, nem árt, ha megvitatjuk, hogy milyen öltözködési szabályokat illik megfogadni a ruhakombinációk kapcsán. A sok szín és forma még azt is összekuszálja bennünk, hogy ez a tömérdek eltérő variáns egyáltalán hogyan tartozhat ugyanabba a kaliberbe. De persze, tudjuk miért – minden a bokáról szól, vagyis a bokacsont magasságában végződő csizmák varázsáról, és arról, hogy tudjuk társítani gardróbunk többi elemével úgy, hogy ne halványítsa el a vékony, szexi bokák szépségét. Így, ha csak egy tippet tudnánk adni a bokacsizma viselésére, akkor ez lenne: válaszd a megfelelő magasságot, és inkább rövidebbet, mint hosszabbat!

Magassarkú vagy lapos? Mit mivel?

Az igazság az, hogy ez a személyes preferenciádtól és stílusodtól függ, és persze közrejátszik az is, hogy milyen alkalomra szeretnéd viselni. Nem árt azt sem átgondolni, hogy milyen sarokmagasság a számodra leginkább ideális. A chelsea csizmák óriási népszerűségnek örvendenek napjainkban, legyen szó rockkoncertről, munkáról vagy alkalomról, a modelltől függően bárhol megállják a helyüket. Ha az őszi trendeknek leginkább megfelelő irányzatot keresed, akkor az apróbb sarkakat preferáld. Természetesen platform és tűsarok is van a repertoárban, ha ezek mellett döntenél, akkor előbb győződj meg róla, hogy valóban tudsz járni a kiszemelt topánkában.

Öltözködési ötletek a bokacsizmához

A farmer valószínűleg az ilyen jellegű outfit alfája és omegája, de persze szoknyával is ruhával is hordható. Figyelni kell rá, hogy minden egyes apró részlet megváltoztathatja a végső megjelenést: sarok, szín, anyag. Mostanság fölöttébb divatosak a hegyes orrú típusok laposabb sarokmegoldással kombinálva. Az élénk, intenzív tónusok továbbra is hódítanak. A velúr opciók meglehetősen ízlésesek és kevésbé extrémek. Talán a barna az idei évad topszíne, de egy zöld, terrakotta vagy marsala is időtálló lehet. A ruhához és szoknyához viszont egyértelműen jobb a magasabb sarok, és a szoknyák közül inkább a ceruza vagy maxi fazon, ami szóba jöhet. Ha pedig mindezt túl unalmasnak tartod, akkor válassz egy magas derekú farmert egy crop toppal – meglátod a lábad minimum egy mérföld hosszú lesz, optikailag mindenképp. És amennyiben az extravagáns, őrült részletek villanyoznak fel, hidd el, a jelenlegi irányzatok számodra is zöld utat mutatnak majd.

(Támogatott tartalom)

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *