LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

A férfi, aki nem hozzád való, nem fog mélyen szeretni

Share

Próbálkozhatsz. Annyiszer, ahányszor csak akarsz. De a férfi, aki nem hozzád való, nem fog úgy szeretni, ahogy megérdemled.

Nem fogja megérteni a szíved, a lelked. Nem fogja megérteni a szavaidat. Eltaszít, ahelyett, hogy magához húzna. Félvállról veszi az érzéseidet, nem törődik veled mélyen.

A férfi, aki nem hozzád való, nem tudja kezelni az őszinteségedet. Nem fogja értékelni azokat a dolgokat, amelyeket érte teszel. Magától értetődőnek tartja a kedvességedet, a gyengédségedet.

A szerelem vele inkább szívfájdalom, mint mély kapcsolódás és önfeledt boldogság.

Tojáshéjon sétálgatsz a kapcsolatban, nem tudod igazán megélni önmagadat. Minden alkalommal, amikor beszélni szeretnél, ő eltűnik. Nem érdekli, hogy szükséged lenne rá. Ő csakis saját magával foglalkozik.

A férfi, aki nem hozzád való, minden ürügyet fel fog használni, hogy megmagyarázza, miért fél egy magasabb szinten elköteleződni. Együtt vagytok, de mégsem. Ő fél lábbal kilóg ebből a kapcsolatból.

Ez a férfi soha nem fog úgy szeretni, ahogy megérdemled, mert nem akar. Lehet, hogy tetszett neki a figyelem és a gondoskodás, amit tőled kapott, de ennyi. Te vagy az, aki enyhíti a magányát, és ez tetszik neki.

Ezért érzed a szakadékot az idézőjeles kapcsolatotokban.

Előbb-utóbb megérted, hogy vele nem leszel boldog, bármennyire szeretnéd is. Az élet nem egymásnak szánt titeket. Eljön majd az a pillanat, amikor már nem ragaszkodsz hozzá tovább.

Önmagadat fogod választani.

Mert a férfi, aki nem hozzád való, mindig bántani fog. Még akkor is, ha tudatosan nem ez a szándéka. Te mély kapcsolódásra és őszinteségre vágysz, amit ő nem tud megadni neked.

Most már tudod.

Megérdemled, hogy egy olyan férfival legyél, aki nem fél sem a te, sem a saját érzéseitől. Aki nyitott, szelíd, mégis éli az erejét. Aki értékeli a gondoskodásodat, a figyelmedet, és úgy szeret téged, ahogy megérdemled.

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

 • 1

2 hozzászólás

 1. Ardnaxela 2021-12-01

  Bölcs és valós. Jelenlegi helyzetem én teljesen át tudom érezni. Szomorú, de ez valóban így is van.

  Válasz
 2. Ardnaxela 2021-12-01

  Valóban így van. El kell fogadni.
  Jelenlegi helyzetemben teljesen tudok azonosulni ezzel az írással.

  Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *