LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Üzenet a férfinak, aki nem látja, milyen értékes nő van mellette

Share

Nem becsülted őt eléggé. Nem láttad meg, milyen értéket kaptál. Mire ráeszmélsz, hogy ez a nő volt életed szerelme, már rég elveszítetted.

Szeret téged. Tiszta szívből szeret.

A jót látja benned, függetlenül attól, hányszor okoztál neki csalódást.

Egy nap azonban rá fog jönni, hogy többet érdemel. Végig azt érezte, hogy nem elég jó neked. Mert nem vetted észre az értékét.

Egyszer majd elgondolkodik azon, hogy egy kapcsolatnak nem kellene ilyen nehéznek lennie.

Nem fogja többé elhinni a kifogásaidat, a hazugságaidat. Nem fog többé esélyt adni. Túl sokat játszottál már el.

Eljön az a pont, amikor elfárad.

Belefárad a játékokba. Az aggódásba, hogy mikor fog jönni egy újabb vita. Belefárad a zavartságba és a bizonytalanságba, hogy vajon mit érezhetsz iránta igazából.

Belefárad abba, hogy nem érzi szeretve magát.

Egy ideig magát hibáztatja a konfliktusokért és a döccenőkért. Talán túl őszinte. Túl rámenős. Nem kellene ennyi mindent elvárnia a kapcsolattól. Nem kellett volna azonnal válaszolnia neked, amikor ráírtál.

Másképp kellett volna kezelnie a kimaradásaidat és az eltűnéseidet. Talán nem kellett volna tisztán megmutatnia önmagát.

Aztán rájön…

Rájön, hogy ezzel mind nincs semmi baj. Az igazság az, hogy ő teljesen rendben van. Meglátja majd a saját értékességét.

Felismeri, hogy a prioritás csupán döntés kérdése. Te nem helyezted őt az első helyre, és egy bizonyos pontig ő sem magát. Ám a jövőben minden másképp lesz.

A különbség kettőtök között az, hogy ő minden nap téged választott. Ő azonban csak ígéreteket és hazugságokat kapott cserébe.

Ezért fogja abbahagyni a próbálkozást…

…és egy nap búcsú nélkül elmenni.

Olyan férfi karjaiban találja majd meg a boldogságot, aki nem fog kifogásokat keresni. Aki nem mondja le őt az utolsó pillanatban. Aki nem helyezi a legutolsó helyre.

Találni fog egy férfit, aki nem játszadozik vele. Aki kimutatja a szeretetét és törődik vele.

Már nem fog visszanézni. Már nem fognak fájni az egyedül töltött esték. A számod hamar eltűnik majd a telefonjából, és az üzeneteidre sem fog válaszolni.

Ekkor már biztosan tudni fogod, hogy nem becsülted eléggé.

Néha el kell veszítenünk valakit ahhoz, hogy rájöjjünk, valójában ő az, akire igazán vágyunk. De vajon tényleg ez az egyetlen megoldás?

És a legfőbb kérdés…

Mit fogsz most tenni, hogy megelőzd a fájdalmat?

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *