LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Ne maradj olyan férfival, aki összezavar…

Share

Ne maradj olyan férfival, aki egyik nap azt érezteti veled, hogy különleges vagy, másnap viszont azt, hogy értéktelen.

Ne maradj olyan férfival, aki úgy gondolja, hogy szeretni téged csak egy átmeneti állapot. Aki folyton hiteget az elköteleződéssel, de amikor lépni kellene, inkább visszatáncol.

Ne maradj olyan férfival, aki sosem válaszol a kérdéseidre, hagyja, hogy bizonytalanságban őrlődj, éjszakákat virrassz át miatta.

Ne maradj olyan férfival, aki nem tudja, mit akar, különösen akkor, ha rólad van szó.

Ne maradj olyan férfival, aki csak akkor jelentkezik, amikor neki kényelmes.

Ne maradj olyan férfival, aki csak arra használ, hogy ne kelljen egyedül lennie, de valójában nem érdekled hosszú távon.

Ne maradj olyan férfival, aki folyton féltékennyé tesz csak azért, mert a szélsőséges reakciód simogatja az egóját.

Ne maradj olyan férfival, aki csak a figyelmedet akarja, de a szerelmedet nem. Akinek sosem leszel elég fontos, hogy az első helyre tegyen.

Ne maradj olyan férfival, aki folyton azt mondja, hogy túl elfoglalt és nincs ideje rád, holott minden másra viszont van.

Ne maradj olyan férfival, aki nem támogat téged, nem érdeklik az álmaid, az ambícióid, a törekvéseid.

Ne maradj olyan férfival, aki folyton elutasít téged, nem figyel oda a szükségleteidre, túl terhesnek ítéli meg az együtt töltött időt.

Ne maradj olyan férfival, aki összezavar. Akitől egyszer a csillagokon lépkedsz, máskor viszont a poklok poklán mész keresztül.

Ne maradj olyan férfival, aki megnehezíti az életedet és a szerelmet. Mert bizony a szerelemnek nem kell ennyire bonyolultnak és fájdalmasnak lennie.

Csak ő teszi azzá, mert túl gyáva, hogy téged válasszon…

Ne maradj olyan férfival, aki nem törődik azzal, hogy szenvedésbe hajszol. Többet érdemelsz annál, minthogy eldobd magadtól a lehetőséget egy boldog párkapcsolatra.

Ez is érdekelhet:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *