LOADING

Type to search

Ez+az Rácsodálkozom

20 dolog, ami miatt azonnal véget ér az épp csak elkezdődött kapcsolat …

Share

Egy internetes fórum összegyűjtötte azok a pontokat, ahol félrecsúszhat az ismerkedés még a kapcsolat elején. Te melyikkel találkoztál már?

A társkeresés néha nagyon nem egyszerű dolog, hiszen annyi mindennek kell stimmelni, hogy a másik féllel tényleg megpróbáljuk azt a bizonyos kapcsolatot.

A többség szerint ha ezeket a riasztó tényezők, amik gyorsan véget vetnek az ismerkedésnek…Érdemes végigmenni a listán, mert tanulságos pontok vannak rajta.

 1. A humorérzék hiánya, vagy összeegyeztethetetlen humorérzék. Szeretnénk együtt nevetni a másik emberrel, de ha ez nem megy, akkor nincs keresnivalónk egymás mellett.
 2. Különbségek a két fél elvárásai között. Ez bizony gyorsan szakításhoz vezethet.
 3. A másik félnek abszolút nincs felelősségérzete a tetteiért cserébe. Sajnos ez sokkal gyakoribb, mint gondolnánk…
 4. Nem foglalkozik komolyan azokkal a dolgokkal, amelyek a másik félt érdeklik. Nem tesz erőfeszítéseket, hogy legalább úgy viselkedjen, mintha törődni a másik emberrel. Ez nagyon nem jó kezdet.
 5. Ahogy a többi emberről beszél. Ez nagyon árulkodó, főleg ha az adott ember nincs is ott a közelben. Ha szidja a családtagjait, a barátait, akkor miért gondolod azt, hogy veled ezt nem teszi meg ugyanúgy?
 6. Nem tud bocsánatot kérni. Mindenki hibázik néhanapján, de bocsánatot kérni tudni kell. Tartsd magad távol az ilyen embertől, mert a tiszteletet te is megérdemled.
 7. Ha nem tud civilizált vitát folytatni veled. Ha a párkapcsolat elején az apró különbségek már csúnya kiabálássá, sértődéssé válnak, akkor nincs sok remény, hogy ez később megváltozik.
 8. Állandó tesztek. Ha akar valamit, akkor szóljon és ne játszmázzon.
 9. A határaid tiszteletének teljes hiánya.
 10. Nem hagy időt neked, hogy egyedül legyél, állandóan veled akar lenni és szinte megfojt.
 11. Túl sokat beszél az exeiről, ráadásul össze is hasonlít velük. Ez nagyon nem jó egy kapcsolat kezdetén, de igazából sehol.
 12. Rugalmatlan. Nem hajlandó új dolgokat tanulni, új dolgokat kipróbálni, vagy másként látni az életet.
 13. Rosszul kezeli a problémáit. Ha csak arra kellesz neki, hogy megnyugtasd a stresszes helyzetekben, akkor jobb, ha nem asszisztálsz ehhez, hiszen az élet tele van nehéz helyzetekkel, és ha folyton őt pátyolgatod, akkor nem lesz jó vége a kapcsolatotoknak.
 14. Ha nem mutatja ki az érzéseit.
 15. Ha szexista elvárásai vannak.
 16. Ha mindig ő akar lenni a nyertes egy-egy vitában.  Egy kapcsolatban te vagy és ő, egy csapat vagytok és nem kell legyőzni a másikat. Ha ezt nem látja be, akkor nincs keresnivalótok egymás mellett.
 17. Nagyon erős birtoklási vággyal rendelkezik, és kisajátít. Ha úgy döntötök, hogy megosztjátok egymással az életeteket, akkor vannak közös projektjeitek, de mindkettőtöknek megvannak a saját egyéni projektjeitek. Ha ezt nem hagyja neked, akkor mondj neki viszlátot.
 18. Szenvedélybetegségek: alkohol, kábítószer, cigaretta, nyugtatók. Kell ezt magyarázni?
 19. Az őszinteség hiánya.
 20. Mérgező személyiség, aki folyton be akar szabályozni és nyomást akar gyakorolni rád.

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *