LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Neki nem voltál neki elég, de valaki másnak az leszel…

Share

Azt mondta, nem vagy elég vonzó?

Talán a hajad nem volt elég fényes, az arcod nem volt elég tökéletes az ő számára. Talán nem szeretsz olyan ruhákba öltözni, mint a legtöbb nő. Nem szereted a kihívó megjelenést, a magamutogatást. Szívesen viseled a saját stílusodnak megfelelő ruhadarabokat.

Ez neki nem tetszett. Mindig talált valami kivetnivalót benned.

De lesz majd más, aki imádni fogja az eklektikus stílusérzékedet és a szivárványszínű ruháidat. Valaki észre fogja venni a szeplőkben vagy a görbe fogakban megbúvó szexepilt.

Hamarosan olyan ember mellett ébredsz majd fel reggelente, aki akkor is gyönyörűnek fog találni, amikor te kevésbé érzed magadat vonzónak.

Azt mondta, túlságosan különböztök egymástól?

Te olvasni szeretsz, ő meg a kosárlabdát. Ő a klasszikus szereti, te meg a punk rockot. Több időt szeretnél vele lenni, de ő inkább az egyedüllétet élvezi. Imádod a pizzát ananásszal, ő pedig rosszul van a sajt és a gyümölcs párosításának gondolatától.

Hidd el, létezik olyan férfi, aki nem törődik mindezzel. Hiszen az emberek közötti különbségek teszik olyan hihetetlenül izgalmassá a dolgokat.

Azt mondta, nem vagy elég okos?

Mivel nem olvasol klasszikus irodalmat, nem jártál egyetemre, és nem tartasz lépést az aktuális történésekkel.

Valaki más viszont meg fogja érteni, miért nem nézed a híreket vagy olvasol újságot. Neki nem fog számítani, hol tanultál, mi a végzettséged és a munkád. Ő azért lesz veled, mert a lelkedet látja, nem a külsőségeket.

A megfelelő személy értékeli majd az egyedi tehetségedet, és látja majd azokat az értékeidet is, amiket te talán nem.

Azt mondta, nem vagy elég bevállalós?

Talán zavarta, hogy nem mondasz igent azonnal minden kalandra. Bosszantotta, hogy nem tud rávenni a féktelen szórakozásra. Lehet, hogy úgy érezte, visszahúzod őt.

Létezik az a férfi, akinek nem fog problémát jelenteni, hogy neked időbe telik megnyílni. Nem fogja a szemedre hányni, hogy csak teher vagy a nyakán azért, mert nem mondasz igent minden őrültségre, amit kitalál.

De az is lehet, hogy nem mondott semmit…

Csak eltűnt az életedből egyetlen szó nélkül. Te pedig úgy érezted, mintha valamit rosszul csináltál volna. Elkezdted magadat hibáztatni, magyarázatokat gyártottál, amelyektől csak még rosszabbul érezted magadat.

De a helyzet az, hogy elég vagy. Bőven elég. Az már más kérdés, hogy ő nem tudott értékelni téged… Szerencsére nem vagyunk egyformák. El fog jönni az a férfi, aki majd megteszi helyette.

És mellette végre boldog lehetsz!

Ez is érdekelhet:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *