LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Koffein a bőrödnek, nem csak reggelre!

Share

Tudjuk, hogy a legtöbb ember számára a nap elindításához elengedhetetlen egy forró kávé a saját íze szerint elkészítve, de a többi három-négy adag helyett, ami még napközben lecsúszik, inkábbvegyetek magatokhoz más formában egy kis élénkítő koffeint, még pedig kozmetikumok képében.

LUSH CUP O’ COFFEE BODY AND FACE MASK

Egy tisztító, enyhén radírozó pakolás megújítja és élénkíti a bőröd, akkor a legjobb utána nyúlni, amikor megpihensz a tennivalók után.

OLIVE & OLIVA GOOD MORNING SZAPPAN

A szappanok ismét divatba jöttek, tényleg érdemes visszatérni hozzájuk, főleg, ha ilyen izgalmas darabok készülnek, mint ez a kávés, ami tökéletes egy gyors, frissítő reggeli zuhanyhoz.

HERBARTING MICELLÁS VÍZ

Barna micellás víz? Bizony, de ne ijedj meg tőle, ugyanis nagyon jól tisztít, és felébreszti a bőröd – nem mellesleg pedig nagyon menő.

AVON WORKS NARANCSBŐR ELLENI TERMOAKTÍV ZSELÉ KOFFEINNEL ÉS GALAGONYÁVAL

Bár a jövő évi bikini body még odébb van, nem szabad megfeledkeznünk év közben sem a narancsbőr elleni harcról, a galagonya és a kávé nagyon jól dolgoznak ebben a melegítő krémben, használjátok bátran esténként, fürdés után.

NATICS HYDRA BOOSTER 2 % KOFFEIN ÉS HIALURON BOOSTER

Szérumban is remekül működik ez az összetevő, érdemes az arctisztítás után, de még a krém előtt mgalapozni vele a rutinunkat, a hialuronsavas készítményeket pedig alapvetően is bármikor szívesen felkenjük.

A teszttermékeket a cégektől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.

Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *