LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Fürdősók, olajok, habfürdők anyának a stresszes sulikezdésre

Share

A szeptember nem csupán a gyerekek, diákok, de a szülők számára is megterhelő időszak mind fizikailag, mind pedig mentálisan. Nem könnyű visszarázódni a mindennapi mókuskerékbe a nyári lazítás után, ezért javasoljuk nektek, anyukák, hogy a napi szendvicsgyártás, tanulás és munka után tartsanak egy kis énidőt, ami alatt feltöltődhetnek. Mutatjuk az ehhez szükséges kellékeket!

AVON PLANET SPA SZENES FÜRDŐSÓ

Amióta létezik az énidő fogalma, azóta töretlen akülönböző pezsdítő fürdőtermékek sikere. Válassz egy mélytisztító, szenes fürdősót és mosd le magadról a nap fáradalmait.

AVON SENSES MOON MILK KÓKUSZTEJ ÉS MÁLNA KRÉMTUSFÜRDŐ

A finom illatok nyugtató hatással vannak ránk, ha pedig ehhez még selymes, simogató érzet is társul, teljes a kisimulás. Az Avon minden szezonban remek tusfürdőket hoz nekünk, idén ősszel a málna-kókusz kombináció a kedvencünk.

OLIVE&OLIVA CHOCOBOMB FÜRDŐGOLYÓ

Egy aprócska golyó is képes élményfürdőv változtatni egy kád jó meleg vizet, főleg, ha miután felolvad, csokiillatot teremt a fürdőszobában. Boldogsághormon, egészséges formában!

NATICS DÉCOL NYAK – ÉS DEKOLTÁZSFESZESÍTŐ

A stressz megjelenik a bőrünkön is, nekünk, nők esetében pedig fokozottan fgyelnünk a nyak és a dekoltázs területére is. Ha nem szeretnénk ráncosodást tapasztalni, érdemes kenegetni itt is a bőrünket, ehhez pedig nincs jobb választás a Natics fluidjánál.

SPIRIT & HOME GYERTYA SZERETETTEL JUDITTÓL

A lazító fürdőzés velejárója a gyertyagyújtás, ha pedig már égetünk egy kis viaszt, miértne emlékeztethetne bennünket arra, hogy a családunk minden napi ellátása mellett magunkról se feledkezzünk meg…?

A teszttermékeket a cégektől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.

Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *