LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Ez az egyetlen módja a továbblépésnek

Share

Mindenkinek megvan a maga technikája a továbblépéshez. Több millió cikk található az interneten a szívfájdalomról, a veszteségről és a sajgó szív meggyógyításáról. De mi az, ami tényleg működik?

Félreértés ne essék… A habfürdők, a boros éjszakák, a csajos filmnézések, a terápia, a csókolózás idegenekkel és a naplóírás megtámogathatja a folyamatot. De mi az, aminek hála visszamaradó sajgások nélkül, felfedezve a saját erőnket lendülhetünk túl a szakításon?

Egyszerűen találnod kell valamit, amihez ragaszkodhatsz. Ami arra ösztönözz, hogy még a legszomorúbb napokon is megtartsd magadat. El kell kezdened valami többre, valami másra vágyni, mint ami a múltban az életed része volt. Kell valami, ami erősebbé teszi a béke és a boldogság iránti sóvárgást, mint a fájdalmat.

Az életben vannak veszteségek. Ezeket nem kerülhetjük el.

Bizonyos kapcsolatoknak egyszerűen vége szakad, talán még azelőtt, hogy kiteljesedhettek volna. Nem tudhatjuk előre, mi van megírva sorsunk könyvében.

Egy valami azonban biztos: nem szabad erőltetni a folyamatokat…

Ha sírni akarsz, sírj. Ne fojtsd vissza, mert azzal csak magadnak ártasz. Ha dühöngeni és párnát csapdosni akarsz, akkor tedd meg. Vezess ki a testedből minden haragot. De közben gondolj arra, mit akarsz kihozni a jövődből. Tartsd azon a fókuszodat, hogy mire vágysz.

Az egyetlen módja annak, hogy továbblépjünk a veszteségeinken, ha egy sokkal nagyobb vágy elérésére koncentrálunk. Nem számít, milyen károkat okozott a szakítás, ha a jövőbeli célod még magasabbra emel majd, mint eddig bármi.

Mindig történhetnek csodák. Minden egyes nappal új esélyek, új utak nyílnak meg előttünk. Azt sem tudhatjuk, mi történik velünk a következő pillanatban, hát még holnap vagy azután.

Szóval tarts ki, add ki magadból a fájdalmat, a csalódást és keress valamit, amiért érdemes menni tovább.

Ezt is olvasd el!

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *