LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Ezt a hét dolgot remélem, hogy tudod a szerelemről

Share

A szerelem maga a csoda, az egyik legszebb és legszentebb érzés….

Remélem, hogy tudod, a szerelem rólad szól. Még ha mostanáig nem is talált rád, még akkor is, ha most azt hiszed, hogy egyedül kell leélned az életed hátralévő részét. Akkor is, ha úgy érzed nem érdemled meg… akkor is vár rád valahol a tökéletes és nagybetűs szerelem.

Remélem, hogy tudod, a szerelem soha nem fáj. Soha nem töri a csontjaidat és soha nem sérti a szellemedet. Soha nem érzed magad kicsinek vagy kevesebbnek. A szerelem az, ami meggyógyít.

Remélem, hogy tudod, a szerelem mindig választás kérdése. A szerelem az, amit te választasz, te döntesz arról, hogy odaadd neki a szíved, és TE döntesz arról, hogy kitartasz-e mellette egy életen át. TE döntesz arról is, hogy felkelsz minden áldott reggel és beleteszel-e a kapcsolatba, abba a kapcsolatba, amit ketten építettetek fel.

Remélem, hogy tudod, hogy a szerelem nagy kincs. Ajándék, amely lehetőséget ad arra, hogy megoszd valakivel az életed. Ajándék, amelynek segítségével megismerheted valakinek a lelkét. Ajándék, amelynek segítségével valaki megismerheti a fényes és az árnyékos oldaladat egyaránt. Ajándék, hogy tanulhatsz a másik mellett, hogy együtt fejlődjetek és ott legyetek egymásnak az igazán fontos pillanatokban.

Remélem, hogy tudod, a szerelem olyasvalami, amit zavartalannak kell érezned. Valami, amitől érzed, hogy átjár a nyugalom és ami édes, mint a méz.

Remélem, hogy tudod, hogy a szerelem maga a türelem. Arról szól, hogy megtaláljátok, hogyan tudtok fizikailag és érzelmileg egymásra találni. Arról szól, hogyan tudtok együtt élni, létezni, osztozni, főzni, enni, és kitalálni, hogyan tudtok időt szakítani a barátokra. Arról szól, hogyan tudjátok megtalálni az egyensúlyt.

Remélem, hogy tudod, hogy a szerelem olyan valami, ami folyamatosan fejlődik és növekszik. Úgy, ahogy a napsugarak reggel besütnek az ablakon, úgy, ahogyan szétárad benned a szeretet érzése karácsony estéjén, úgy, ahogy tavasszal a virágok kibontják szirmaikat. Az élet csendes pillanataiban, egy lusta vasárnap reggelen, egy esti sétában… A szerelem gyökeret ver a szívedben és ott növekszik minden áldott pillanatban.

Ez is érdekelhet:

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *