LOADING

Type to search

Rácsodálkozom

Pontosan *ezt* jelenti, hogy a lelked öreg, és ez egy jó dolog…

Share

Sajnos az öreg lelkeket sokszor félreértik, mert mások, mint a többi ember, de ennek sok pozitív oldala is van.

Egy öreg lélek nem törődik az anyagi javakkal

Nem törekszik arra, hogy gazdag legyen , vagy a lehető legtöbb pénzt takarítsa meg egy hónapban. Csak az alapvető szükségletek fedezésére van szüksége, és egy kis plusz pénzre vészhelyzet esetén. Nem követ minden trendet, nem vesz új telefont minden megjelenéskor, vagy olyan ruhákat, amik csak egy rövid ideig divatosak. Az öreg lelkek olyan dolgokat választanak, amelyek jól működnek, és sokáig tartanak, annak ellenére, hogy kissé elavultnak tűnnek.

Egy öreg lélek értékeli az értelmes emberi kapcsolatokat

Ahelyett, hogy sok ismerőse lenne, egy kis embercsoportra összpontosít, akik felől érdeklődik és aki a legfontosabbak neki. Mély kapcsolatokat szeretne kialakítani velük. Barátai bármilyen korúak lehetnek, és különböző háttérrel és tapasztalatokkal rendelkeznek.

Valószínűleg az idősebb emberek felé vonzódik, mert az öreg lelke ezt a rokon szellemet keresi másokban is. Gyermekkorában nehéz lehetett barátságot kötni vele, mert nem a vele egykorú gyerekek társaságát kereste, hanem a felnőttekét.

Az öreg lelkek nagyon empatikusak

Az öreg lelkek rendkívül érzékenyek mások érzéseire és érzelmeire. Ha valaki, aki érdekli és aggódik valami miatt, vagy nehéz időszakon megy keresztül, akkor egy öreg lélek úgy érzi, mintha ez a fájdalom az övé is lene. Sokkal intenzívebben érzi mások fájdalmát, és segíteni is akar, hogy másoknak jobb legyen a kedve.

Az öreg lelkeknek sok időre van szükségük önmagukkal

Mások talán kissé távolinak és zavartnak látják az öreg lelkeket, de a valóságban ez azért van, mert minden információt bevesz a környezetből és alaposan kielemzi. Ez a művelet nagyon elfáraszthatja az ilyen embereket, így időt kell szánnia önmagára, hogy mindent feldolgozzon és feltöltődjön. Az érzelmi érzékenységük sokszor teszi őket megfigyelő szerepbe, amiből úgy tűnik mintha csak álmodoznának, de figyelnek, csak másként, mint a legtöbb ember.

Ezt is olvasd el!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *