LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Ősszel is zöld(b)en – 100 % természetes arcápolás, avagy ehavi kedvenc kozmetikumaink

Share

Ma már sokkal könnyebb dolgunk van, mint néhány évvel ezelőtt, ha 100 %-ban természetes alapanyagokból készült kozmetikumokat szeretnénk vásárolni, szerencsére sok krémkészítő tisztában van vele, mennyire fontos “zöld” termékeket gyártani és használni. Szemezgessetek velünk a kedvenceink közül!

MAGISTER PRODUCTS APPLE PIE NIGHT ESTI ARCKRÉM

Igazi őszi csemege a bőrnek, ami az összetevőlistát illeti. Nem mellesleg, a hideg idő beköszöntével éppen elérkezett az éjszakai krémek használata, te is kezd el kenni őket!

HERBARTING VÉDŐKRÉM

Évek óta nagy kedvencünk ez a multifunkcionális hidratáló krém, ami egyaránt használható a száraz kézfejekre, mint az ajkakra, vagy könyökökre – lényegében bárhol, ahol szükség van rá.

OLIVE & OLIVA GLANCE

SzőlőszezON! Jöhet egy kis cabernet? Ez a krém nem csak menő, kifinomult, de újra ragyogóvá teszi a fakó arcbőrt.

NATICS YOUTH MATTE NIA 5 MATTÍTÓ NIACINAMIDE ARCPERMET

A Youth termékcsalád egyik legfrissebb tagja remek megoldás, ha napközben egy kis mattításra van szükségünk, nekünk mindig a táskánkban lapul, hiszen csak egy-két fújás és máris folytathatjuk a napunkat, immáron matt arcbőrrel.

AVON DISTILLERY ARCOLAJ

Az Avon Distillery termékei gondosan válogatott, természetes alapanyagokból készülnek, bizony, egy világmárka is ügyel már rá, hogy tartson ilyesmit a kínálatában. A sminktermékek mellett ez az arcolaj is nagy kedvencünk, mert minden bőrtípuson jól funkcionál.

A teszttermékeket a cégektől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.

Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *