LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Üzenet a nőnek, aki elfelejtette, mennyire értékes

Share

Minden szava, amit valaha mondott neked, ott visszhangzik a fejedben. Már nem tudod, mit érzel. Annyira megszoktad a rossz bánásmódot, hogy néha már nem is zavar annyira. Normálissá vált. Nézed magad a tükörben, és egy olyan nőt látsz, akinek nincs élet a szemében.

A napok telnek feletted, úgy sétálsz végig az életen, mint egy lélek nélküli test. Semmi sem okoz örömet többé. Azt sem tudod, mikor nevettél utoljára önfeledten.

Este lefekszel, és reménykedsz abban, hogy a holnap jobb lesz. Néha, amikor becsukod a szemed, megpillantod a lányt, aki egykoron voltál. Tudod, hogy ő még mindig ott van benned, csak mélyre került.

A mérgező kapcsolatok hatására elfelejtetted, mennyire értékes vagy. Annak az ürességnek ellenére, amit belül érzel, hadd mondjam el, hogy ennél sokkal többet érdemelsz.

Itt az ideje, hogy kinyisd a szemed, és végignézz az életeden.

A mérgező kapcsolat, amiben vagy, rombol téged. Az energiavámpír barátok, akik körülvesznek, elszívják az erődet. A lélekrabló munka, amibe kényszerültél, kicsinál. Itt az ideje, hogy elkezdd értékelni azt a személyt, aki vagy.

Tudom, hogy a változás nehéz, ugyanakkor elengedhetetlen egy szebb jövőhöz. Nem úgy fogsz boldogabb holnapra virradni, ha csak reménykedsz. Tenni kell érte.

Elég volt abból, hogy feláldozod magadat! Ideje megerősíteni annyira a lelkedet, hogy ha nem is játszi könnyedséggel, de magabiztosan tudj meghozni nehéz döntéseket is. Olyan döntéseket, amelyek a jóllétedet szolgálják.

Egyetlen ember van, aki jobb jövőt építhet neked.

Te…

Ha magad mögött hagyod a mérgező kapcsolatokat, helyzeteket, embereket, munkákat, akkor új embereket, utakat és lehetőségeket sodor eléd az élet. Olyanokat, amikről álmodni sem mertél.

Sokkal többet érdemelsz.

Tegyél azért, hogy ezt az élet is visszaigazolhassa.

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *