LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Városban élsz? Akkor a bőrödnek extra kezelésre van szüksége … Mondjuk, hogy mivel!

Share

Vidéken sem fenékig tejfel az élet, de tagadhatatlan, hogy a legtöbb helyen tisztább a levegő, kevesebb a káros környezeti hatás, mint a városokban – főleg a nagyobbakban. Ha te is naponta találkozol szmoggal, erős zajokkal és fokozott stresszhatással, nézd meg a neked való krémeket!

COLO SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ FÁRADT, KARIKÁS ÉS TÁSKÁS SZEMEKRE

Kialvatlanság, hosszú órákon keresztül tartó monitorbámulás és túlhajszolt napok után bizony megjelennek a nem kívánatos táskák, fekete karikák a szemek alatt. Kend fel a Colo szemkörnyékápolóját és gyorsan tüntesd el őket!

CREMIO SENSY LIFTING SERUM

Megfáradt bőrödet felélesztheted a Cremio szérumával, ami feltölti a ráncokat és sokkal egyenletesebbé, simábbá teszi a bőrképet anélkül, hogy nehéz, vagy zsíros érzetet hagyna maga után.

HERBARTING ZÖLDTEÁS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ SZÉRUM

Egyedülálló termék a maga nemében, hsizen különleges, hazánkban termesztett zöld tea kivonattal van felturbózva – amiről ugye jól tudjuk, mennyire fontos szerepet játszik a bőrápolásban.

NATICS NOUAGE SERUM ATIOXIDANT SUPREME

Egy termékcsalád, ami kimondottan a városi öregedés megállítására készült? Igen, már ez is létezik, ráadásul magyar fejekből pattant ki az ötlet: a készítők budapesti lakosokként jól tudják, mennyi mindennel kell megbirkóznia egy városi bőrnek, ezért össze is raktak többek között egy remek szérumot, ami tele van antioxidánsokkal.

NATICS NOUAGE SOFT ANTI-STRESS FLUID

Remek választás a kategóriából a könnyű hidratálókrém is, ami szépen eltünteti a stressz feltűnő jeleit az arcunkról.

AVON REVERSALIST NAPPALI KRÉM PROTINOLLAL

A protinol a kollagéntermelést serkenti, ami szintén elengedhetetlen a rugalmas, egészséges bőrhöz, ha nem vagy elégedett a tükörképeddel, mindenképp próbáld ki ezt a nappali krémet, ami még egy kis fényvédő is került.

A teszttermékeket a cégektől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.

Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *