LOADING

Type to search

Élem Ez+az Inspiráció

9 módja annak, ahogy egy egyoldalú kapcsolat felemészti a lelked…

Share

…mert ennél te sokkal többet érdemelsz.

Lassan már azt hiszed, hogy az egyoldalú szerelem is szerelem. A végén már azt hiszed, hogy nagy dolog, ha végre válaszol egy üzenetedre – ami egyébként egyáltalán nem kéne, hogy lenyűgözzön. Igen, megérdemelsz egy üzenetet, de azért ennél sokkal többet érdemelsz. Egy üzenet a minimum…

A végén már mindenfélét kitalálsz. Főleg amióta néha figyel csak oda rád. Azóta keresed és kutatod a jeleket. Egyfolytában analizálod a testbeszédét, újra és újra elolvasod az üzeneteit, hátha valamit még kiolvasol belőlük. szinte egy megoldhatatlan rejtélyt igyekszel megoldani.

Mindent megkérdőjelezel már, mert órák telnek el mire válaszol, vagy az utolsó pillanatban lemondja a programot, vagy a bekezdésnyi szövegedre csak egyszavas választ ír. Te meg azon tűnödsz, hogy miért bánik rosszabbul veled, mint te vele. Meg azon, hogy miért csinál úgy, mintha te csak egy B-terv lennél, miközben neked ő az abszolút igazi.

Túl sok erőfeszítést teszel ezért az emberért. Mivel soha nem ő ír először és nem ő az, aki bedobná, hogy randizzatok, te jó mélyen beleragadsz ebbe és mindig te kezdeményezel. Te leszel az is, aki stresszelni fog. Te 99%-ot teszel bele, ő meg kiélvezi ennek minden előnyét.

A végén persze összehasonlítod magad mindenkivel, aki a környezetében van, mert annyira félsz, hogy más iránt is lehetnek érzései. Most már az egész egy baromi nagy verseny, és a féltékenység ezerrel tör előre benned.

Totálisan az őrületbe kergeted magadat a kérdéseiddel. Miért nem követ a közösségi oldalakon? Mi tart ennyi ideig? Meggondolja magát valaha vagy marad a flörtölés?

Az önértékelésed hatalmas pofont kap. Nem is pofont, egy giga ütést. És miután már eleget bántott és a sárga földbe tiport, még mindig azon tűnődsz, hogy méltó vagy-e a szeretetére.

Már fogalmad sincs, hogy tulajdonképpen mi is a kapcsolati státuszod. Egyszerre érzed magad szinglinek és valakinek, aki kapcsolatban van. Nem tudod, hogy akkor most töröld a randi appokat a telefonodról vagy keresgélj tovább.

Úgy érzed teljesen kiégtél. Még mindig írod neki az üzeneteket, még mindig kiöltözöl a kedvéért, cuki képeket teszel ki kettőtökről… egészen addig, amíg rá nem jössz, hogy semmi nem számít. Nem fog se tisztelni, se szeretni. Soha nem fog jól bánni veled. Viszont te el tudsz sétálni. És el tudod dönteni, hogy ennél jobbat és többet érdemelsz.

Ezt is olvasd el:

Ezt a hét dolgot remélem, hogy tudod a szerelemről – Goodstuff

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

1 Comment

  1. Mata Alexandra 2022-01-15

    eletem az dr no a hetfo ez szerda beszelt nem hazug te hivj aza isten beteg ami te ferfi szerelem a rosszt mult husegel

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *