LOADING

Type to search

Szépítkezem

Segítőtársak a felnőttkori pattanások kezeléséhez

Share

Unod, hogy még 30 felett is folyton visszítérő, ronda kis fekete mitesszerekkel és gyulladt pattanásokkal küzdesz? Persze, ilyen esetben nem árt egy hormon- vagy allergiavizsgálat, de a megfelelő krémek beszerzése is nagyon fontos, hogy javíthass az állapoton. Mutatjuk, mi mire esküszünk!

CREMIO BLACK MASK

Egy mélytisztító pakolás felkenése legalább heti kétszer kötelező, ha tisztán szeretnéd tartani a bőröd. Hosszú, fárasztó napok, vagy takarítás után érdemes felvinni, amikor bőven mit lepucolnia az arcunkról.

CREMIO MATT SERUM

Nagyon fontos, hogy az alapkrémeink, szérumaink hidratáljanak, ugyanakkor ne keltsenek zsíros, nehéz érzetet és ha lehet, fogják vissza egy kicsit az átfényesedést. Erre találták ki ezt a Cremio készítményt, ami tökéletesen megfelel ezeknek az elvárásoknak.

AVON ANEW KETTŐS HATÁSÚ TISZTÍTÓ LAPOCSKÁK

Szalicilsavval átitatott tisztítü lapocskák? Naná! Hiszen miért ne lehetne változatos és üdítő az arcápolási rutinunk?

COLO BŐRKIEGYENLÍTŐ ARCTONIK UBORKAKIVONATTAL ÉS SZALICILSAVVAL

Amint látjátok, többször, többféle formában is ajánlunk számotokra a szalicilsavat, nem véletlenül, hiszen tonik alapanyagként is nagyon hatékony, pórusösszehúzó és mitesszercsökkentő hatása jól érvényesül.

NATICS YOUTH ACNE STOP

A niacinamide is szuper választás problémás bőrre, nem csak anti-aging, de anti-akné hatással is rendelkezik, gyulladáscsökkentő, és mérsékli a faggyútermelődést, ráadásul halványítja a pigmentfoltokat is.

NATICS YOUTH EVEN nBHA

Mi felváltva használjuk ezt és a fent említett Acne stop szérumot, mikor mire van inkább szüksége a bőrünknek, de az biztos, hogy egyikkel sem nyúlsz mellé. Míg előbbi a gyulladásokat mérsékli, az Even nBHA a mitesszerek kialakulását gátolja.

A teszttermékeket a cégektől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.

Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *