LOADING

Type to search

Ez+az Lakom

Csodálatos őszi lakásdekorációk és kiegészítők

Share

Az őszi dekorálás a közelmúltig valahogy mostohagyermekként a sor végén maradt a legtöbb háztartásban, de az elmúlt években egyre inkább felkapottá válik és az is igaz, hogy sokkal választékosabb kínálat áll most már a csinosítgatni vágyók részére. Mutatjuk az idei kedvenceinket!

VINTAGE WORLD – SWEATHER WEATHER KEKSZ BOX

Rögtön egy finomsággal kezdenénk, már, ha van szívetek megenni ezeket a szépséges kis kekszeket. A jó hír, hogy eláll, vagyis a szezon végén befalhatjátok!

HALLOWEENI LED TÖKLÁMPÁS

Imádjuk a töklámpásokat, de az az igazság, hogy félünk belevágni a procedúrába és nem is olyan könnyű akárhol lámpásnak való tököt beszerezni. Ha hasonló gondokkal küzdesz, ajánljuk neked is az élethű, műanyag lámpást, amihez csak elem kell.

SARA AND CO ŐSZI MINI PRINT CSOMAG

A különböző feliratú printek nagyon népszerűek és a kalligráfia is reneszánszát éli, így aki szereti ezt a stílust, jól jár ezzel a klassz kis őszi csomaggal.

BOOHOOHOO HAPPY HALLOWEEN! ILLATGERTYA

Megkezdődött a gyertyaégetés időszaka, az év legfélelmetesebb éjszakáját is ünnepelheted stílszerűen a parfümgyertyák legújabb termékével.

HALLOWEEN PARTY LUFI

Egy Hallowwen parti dekorálásának legegyszerűbb módja néhány lufi a sarokban, ráadásul a gyerekek is hosszan elszórakoznak vele.

DEKOR IN BOX – KÁVÉ LUKE-NÁL

Az ősz egy kicsit a lelassulás, a bekúckózás időszaka a nagy nyári hajtás után. Készítsd el magadnak az évszakhoz passzoló asztaldíszedet, remek kikapcsolódás néhány óra erejéig! Ehhez a csomaghoz nem kell semmi más, csak ragasztópisztoly és egy kis kreativitás, minden hozzávalót összekészítenek a részedre.

Nézd meg ezt is:

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *