LOADING

Type to search

Élem Ez+az

Októberi borzongás! 5 könyv, amit nem lehet letenni…

Share

Az ősznek is megvan a maga varázsa. Nemcsak a színpompás, lehulló faleveleknek jött el az ideje, hanem a meleg teáknak, a bekuckózásnak és az izgalmas, borzongató könyveknek is. Ajánlásunkban összegyűjtöttünk néhány csavaros történetet, amely (szerintünk) kihagyhatatlan ebben a hónapban.

Soren Sveistrup: A gesztenyeember

Történetünk Koppenhága külvárosában játszódik, és semmi jót nem ígér. Egy csendes októberi (!) reggel a rendőrség egy fiatal, egyedülálló anya holttestére bukkan. Nem egyszerűen meggyilkolták, de meg is csonkították.

Az ügyet egy fiatal, ambiciózus detektív kapja, és megkezdődik a nyomozás. Vajon mire fog bukkanni Naia Thulin, és hogyan viseli majd? A nyomozóval együtt futhatunk versenyt az idővel ebben a regényben.

Ide kattintva tudod beszerezni!

Ludányi Bettina: Festménybe zárt lelkek

A rendőrség egy kivéreztetett női holttestet talál Houston egyik sötét sikátorában. Az ügyben Scott C. Flynn nyomozó, a Mögötted! c. regény egyik főszereplője, kezdi meg a nyomozást… És nagyon nem tetszik neki, amit talál.

Eközben egy festőművész vérbe mártja ecsetét, és újabb brutális műalkotás születik meg a kezei által. A kérdés csak az: meddig tarthatja még titokban tetteit?

Ebben a regényben egy sorozatgyilkos elméjébe nyerhetünk bepillantást, miközben együtt izgulunk azért, hogy a festőnk legújabb kiszemeltje időben kiutat találhasson a gyilkos karmai közül.

Ide kattintva tudod beszerezni! 

Stephen King: Kedvencek temetője

Dr. Louis Creed mellé szegődik a szerencse: kiváló állást kap, aminek köszönhetően az idilli New Englandbe költözik családjával. Minden jól alakul, egészen addig, amíg el nem ütik a lányuk imádott cicáját.

A jószágot az állattemetőbe viszik, ám akkor még nem tudják, hogy nem fog békében nyugodni… A macska ugyanis visszatér, de egy kicsit máshogy, mint ahogy legutóbb látták.

Vajon mit tesznek a szülők, amikor nem egy állatot veszítenek el, hanem az egyik gyermeküket? Stephen King hátborzongató regénye hidegrázós élményeket tartogat számunkra.

Ide kattintva tudod beszerezni! 

Daniel Cole: Rongybaba

A rendőrség különös holttestre bukkan egy londoni lakásban. Egyetlen testet fedeznek fel csupán, viszont hat áldozat testrészeiből varrták össze. Vajon ki követhette el a borzalmakat? És legfőképp: miért?

William “Wolf” Fawkes és a társa azonnal megkezdik a nyomozást, ám nem minden úgy alakul, ahogy tervezik. Sajtóhiénák hadával kell szembenézniük, és a szalagcímek egyre csak a Rongybabás gyilkos nevét kántálják.

Milyen váratlan fordulatokkal kell még szembenézniük a rendőröknek?

Ide kattintva tudod beszerezni! 

Edgar Allan Poe: A fekete macska

Ez a kötet Poe legjobb és leghíresebb novelláit foglalja össze. A krimi atyjának tartott író a 19. századi irodalom legkülönösebb figurája. Detektívtörténetei és bűnügyi novellái a mai napig híresek és közkedveltek.

Horrorisztikus eszközök, nem várt fordulatok és borzongató feszültség fűszerezi meg az ebben a kötetben fellelhető novellákat. Mi másra vágyhatnánk egy borongós őszi délutánon, mint Poe hamisítatlan stílusa és egy bögre forró tea?

Ide kattintva tudod beszerezni! 


Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *