LOADING

Type to search

Ajánlom Élem Inspiráció

Gyógyítsd magad könyvekkel – október lehet az öngondoskodás hónapja is!

Share

Mostanra már nagyon korán sötétedik, így egyre hamarabb vonulunk be otthonunk melegébe, de ha messze még az elalvás, valamivel le kell foglalnunk magunkat még pár óra erejéig.

Nem muszáj, hogy mindig valamilyen házimunka, vagy ezer éve halasztott teendő jusson eszedbe, néha gondolj inkább magadra, a saját mentális és fizikális egészségedre.

Az ősz a csodás színek és számos remek program mellett sajnos a depresszió, a befelé fordulás, a levertség és a fáradtság időszaka is, ezért állj meg és kérdezd csak meg magadtól: Rendben vagyok? Jól érzem magam?

Ha a válasz nem őszinte igen, akkor bizony érdemes néha leülni és kézbe venni egy fejlesztő, segítő kötetet, amiben elmélyedhetsz és aminek az olvasása után nem csak jobban fogod érezni magad, de többnek is.

Válogass az Álomgyár kiadó alvássegítő, szeretetről mesélő, vagy épp nőiségelemző kötetei közül és töltődj fel újra lelkileg!

Az akciós könyvek listáját ezen a linken érhetitek el:

https://www.libri.hu/az-alomgyar-kiado-akcios-konyvei-oszi-megujulas

Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *