LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Nem tudom, hogyan NE szeresselek, de megpróbálom…

Share

Hogyan legyek túl valakin, aki a legjobb része volt az életemnek? Hogyan lépjek tovább, ha a szívem még mindig hozzád húz?

Hogyan menjek randevúzni, ha végig azon gondolkodom, hogy a velem szemben ülő férfi mennyire nem te vagy?

Az igazság az, hogy hiányzol. Nem tudom, mit tegyek, merre menjek, hogyan lépjek tovább. Fogalmam sincs, mit csináljak, hogy elfelejtselek. Amennyire szükségem van arra, hogy kitöröljelek a fejemből, annyira nem megy.

Mindenki azt mondja, hogy biztosan találok valaki mást, hiszen rengeteg jó pasi szaladgál még a világon. De ez nem vigasztal. Én nem akarok senki mást, csak téged.

Hogyan lehet kikapcsolni az érzéseket? Hogyan lehet kivájni magamból a szerelmet, hogy ne emésszen fel?

Hogyan lehet kitörölni valakit az elmémből?

És… vajon hogyan lehet valakit kitörölni a szívemből? Beléd szerettem. Egyik pillanatról a másikra történt. Hirtelen minden gondolatom körülötted kezdett forogni.

Féltem.

Féltem, hogy sérülni fogok, ezért nem vallottam be. Aztán végül tényleg az lett a vége, hogy megsebeztél. Nem számított, mit érzek. Nem számított, hogy végül megtudtad…

Nem érdekelt.

Minden percben fel akarlak hívni. Látni akarom az arcod, hallani a hangod, vagy egyszerűen csak hozzád bújni és beszívni az illatodat. De nem tehetem meg. Soha többé nem hívhatlak fel. Elköszöntünk egymástól.

Csak azt sajnálom, hogy ezzel a búcsúval az érzéseim nem múltak el. Olyan jó lett volna, ha nem a szívem egy darabkáját viszed magaddal, hanem a szerelmet, amit irántad érzek.

Nem tudom, hogyan lehetne megszüntetni ezt…

Megtanítottad, hogy kell szeretni. Hogyan legyek önfeledt. Hogyan mosolyogjak, legyek boldog és szabad. És most… most pedig azt tanítod nekem, hogyan engedjek el valakit, aki a szívembe égett.

Kemény lecke ez. Fogalmam sincs, hogyan tovább.

De az biztos, hogy végig fogok menni ezen az úton. Mert az érzelmeim ellenére is tudom, hogy ha beleragadok a fájdalomba, annak éveken át tartó szenvedés lesz a vége.

Szóval tovább fogok lépni. Magam miatt.

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

 • 1

4 hozzászólás

 1. Mata Alexandra 2022-01-13

  eletem a ne m megtudag es lassom te szeretlek es isten olelj a csokolja husegel imadlak

  Válasz
 2. Zsolt Cstl 2022-08-16

  Nem kell felejteni … Engedd meg magadnak az érzést, hiszen az igazi, és bármennyire is fáj, tudd, hogy az érzés nem Te vagy. Térj vissza az itt és most állapotába, valahányszor átfuttattad és megengedted magadnak az érzést, minél gyorsabban.

  Válasz
 3. Ágnes 2022-09-23

  Pontosan ezt érzem én is most. Szörnyű érzés amikor azt érzed soha más nem lesz olyan,mint ő. Főleg ha hibáztatod is magad amiért vége lett. A lényeg,hogy ilyenkor a randizással csak rosszabb lesz. Mert összehasonlítsz és mindig az kerül ki győztesen akit szeretsz.

  Válasz
 4. Vicus 2022-09-24

  Csak remélem egy verőfényes reggel nem a gondolattal ébredek,hátha jelentkezett valamilyen formában,hisz ő túllépett…”boldog párkapcsolatban van”..
  Nagyon kellene egy delete gomb….torolni minden fájdalmat amit okozott a hirtelen, derült égből villámcsapás -ként távozással😔…

  Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *