LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Tini-dili: ezzel tisztítsd a tinédzsered bőrét az esti rutin során

Share

Szerencsés esetben a tinédzser korú gyermek magától kéri, hogy keressetek megoldást a bőrproblémáira, gyakran viszont dacból sem akar kezdeni semmit a kialakult mitesszerekkel, pattanásokkal, pedig őt magát is nagyon zavarja a helyzet, nem beszélve arról, milyen bántóak tudnak lenni a diáktársak megjegyzései. Hogy könnyen és gyorsan orvosolhassátok a bajt, elhoztuk nektek a tuti befutókat, a leghatékonyabb krémeket!

NATICS YOUTH ACNE STOP PÓRUSCSÖKKENTŐ NIACINAMID BOOSTER

A Natics készítményeit bátran megvásárolhatjátok, hiszen már az első néhány használat után látványos eredményt produkálnak. Ez a szérum a Youth termékcsaládból kifejezetten a tág pórusok kezelésére készült, aminek köszönhetően kevesebb pattanás alakul ki és szemmel láthatóan is csökkennek a pórusok méretei.

HERBARTING MANDULÁS ARCLEMOSÓ

Tudjuk, hogy sokan szeretik fizikailag is tisztának érezni az arcukat, ehhez pedig kell egy hatásosan, de kíméletesen radírozó peeling, ami eltünteti a felgyülemlett szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket.

MAGISTER PRODUCTS CARBOLIFE MATT IT ZSELÉ

Az aktív szén az egyik legjobb barátja a problémás bőrtípussal küzdőknek, rendkívül hatékonyan pucolja ki a pórusokat és méregtelenítő hatással is bír. Leginkább az esti rutin során tud bizonyítani.

AVON SOOTH OLVADÓ ARCTISZTÍTÓ GÉL

A reggeli arctisztításhoz ajánljuk ezt a különleges gélt, ami felfrissíti a bőrt az éjszakai alvás után és jól megalapozza a terepet a további krémek számára.

A teszttermékeket a cégektől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.

Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *