LOADING

Type to search

Élem

30 dolog, amit tegyél meg 30 éves korodig

Share

Az a bűvös harminc: a születésnapi mérföldkő, amitől mindannyian rettegtünk huszonéves korunkban. Ez a forduló sokak számára sorsfordító lehet, de nyugi! Senki sem várja el tőled, hogy azonnal új emberré válj, mihelyest betöltötted. Viszont érdemes időt adni magadnak előtte, és elolvasni ezt a listát!

1. Engedd el azokat a dolgokat, amelyek megzavarják a békédet

Ebben ne legyen kompromisszumod. Engedd el azokat az embereket, helyeket és dolgokat és helyzeteket, amiktől szorongsz.

2. Tanulj meg bocsánatot kérni

Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne kérj bocsánatot. De fontos ismerned a különbséget, amikor szükség van a bocsánatkérésre, és amikor más kierőszakolja, csak hogy neki jobb legyen ettől.

3. Nincs mindig igazad

Legyél egy kicsit nyitottabb mások szemszögére. Néha nem éri meg a saját állításodat bizonygatni, főleg ha nincs igazad. Ezért ne tegyél tönkre egy kapcsolatot sem.

4. Vigyázz a ruháidra

Harminc éves korodra már meg kell tanulnod, hogyan válogasd szét a fehér és a sötét ruhákat és ideje, hogy megtaláld a kedvenc öblítőd illatát. Ne riadj vissza a tisztítóktól sem!

5. Engedd el a múlt hibáit

Ne hagyd, hogy a múltad határozzon meg téged. Légy hálás a korábbi tapasztalataidért, mert segítenek eljutni oda, ahová szeretnél.

6. A boldogságod a te felelősséged

Hagyd abba a világ hibáztatását. Ismerd fel, hogy hogyan kell cselekednek a jeleben, hogy attól boldog légy. Találj örömet az apró pillanatokban is és ne mást hibáztass, ha ez nem megy.

7. Ne hagyd, hogy az emberek lebecsüljenek téged

Ha megengeded, hogy valaki tiszteletlen legyen veled, akkor megtanítod arra, hogyan bánjon veled, és ez nincs jól. Ne keress kifogásokat mások rossz viselkedése miatt, a tisztelet és a megbecsülés neked is kijár

8. Ne hagyd, hogy mások csökkentsék a boldogságodat

A mércéd legyen a boldogság mércéje. Hidd el, hogy megérdemled a boldogságot, és ne add át senkinek a hatalmat, hogy ezt elvegye tőled. 

9. Éttermi etikett

Ismerd meg, hogyan kell rendelni, és bánni a kiszolgáló személyzettel. Figyelj azokra, akik nem tudják, hogyan kell ezeket megtenni. Ez az etikett mindent elmesél rólad, így fontos, hogy helyesen csináld, bárhol is légy a világban.

10. Ne fektess olyan kapcsolatokba, amelyekben nincs potenciál

Tartozol magadnak annyival, hogy az energiáidat nem áldozod olyan kapcsolatokban, amiknek nincs jövője. Ne öntsd ki a szíved olyan embernek, akivel nem egyezik a jövőképetek se.

11. Engedd el az idővonalaidat

Verd ki a fejedből, hogy úgy kell tenned a dolgokat, ahogy mások, vagy úgy ahogy mások gondolják, hogy kellene. Senkit sem érdekel, hogy mit csinálsz 30 évesen, és hány gyereket kell szülj eddigre. Tedd azt, ami boldoggá tesz és ne szakíts szét magad a társdalom szent oltárán.

12. Mindig viselj fényvédőt

A legtöbb szépségápolási termék rendelkezik fényvédővel, de azért ügyelj arra, hogy a sminked, az alapozód és a naponta használt krémed is tartalmazzon legalább 30, de jobb ha 50 faktoros fényvédőt!

13. Kerüld el az irodai pletykákat

Dolgozzon keményen és gyorsan, segíts másoknak, de ügyelj a személyes kapcsolataidra az irodában. Tanuld meg, hogy hogyan legyél szakszerű és ne a legjobb barát a kollégáidnak.

14. Legyen bőrápolási rutinod

Tisztíts, tonizálj, használj szérumot és hidratálj reggel és este minden nap. Kényeztesd magad hetente maszkkal, és soha ne aludj el sminkben!

15. Ismerd meg a különbséget a makacsság és határozottság között

A makacs ego romboló viselkedés jellemzője. Tudd megkülönböztetni a kettőt, mert sok mindentől kímélhet ez meg.

16. Ne próbálj mindenkinek a kedvében járni

Hagyd abba, hogy folyamatosan igent mondasz olyan dolgokra, amelyeket nem szeretnéd megtenni, hogy ezzel másokat boldoggá tegyél. Ha úgy éled az életed, hogy mindenki más kedvében jársz, akkor elveszíted a valódi énedet.

17. Ismerd fel az értékedet

Soha ne becsüld alá magad, főleg ne egy kapcsolatban.

18. Tanuld meg hogyan kell bókot fogadni

Csak hallgasd meg a bókot, mondj köszönetet, és belül légy büszke magadra.

19. Tanuld meg, hogyan kell egyedül lenni

Ismerd meg a különbséget a magány és az egyedüllét között. Tanuld meg, hogyan lazíts és érezd jól magad egyedül is. Hidd el ez egy szuper dolog, ne gondolj rá rosszként!

20. Figyelj magadra!

Kezeld a problémás gondolatait és viselkedésedet. Ismerd fel gyengeségeidet, kezeld a hibáidat, és vállald a felelősségét a hibáidért.

21. Írd le céljaidat!

Ha akarsz valamit, írd le, és menj utána. Hagyd abba a kifogások keresését, mondván, hogy nem áll készen. Győzd le a bizonytalan hangot a fejedben! Kezdj el hinni mgadban, és járj utána annak, amit szeretnél megvalósítani.

22. Legyél magabiztos a szakmai készségeidben

Tudd, hogy mi a szuperképességed, és birtkold is azt. Tudd, hogy miben vagy az igazán elképesztő, és mitől vagy értékes.

23. Az interneten nem minden valóságos

Miközben a közösségi médiát pörgeted, ne feledd, hogy sok az átverés. Senki sem teszi fel a napi küzdelmeit, és problémáit, mindenki a napos oldalt mutatja. Kövess őszinte embereket, akik mernek beszélni a rossz dolgokról is.

24. Nincs szükséged lezárásra a továbblépéshez

Tudod, hogy mikor kell elmenekülni egy helyzetből. Ha azt hiszed, hogy engedélyre, vagy vigasztalásra van szükséged ahhoz, hogy valamit elengedj, akkor nagyot tévedsz. Engedd meg magadnak azt az erőt, hogy érezd a fájdalmat és engedd el az életedből a negatív embereket, kapcsolatokat.

25. Tanulj meg lazítani

Az élet az egyensúlyról szól, ezért adj magadnak engedélyt arra, hogy pihenj Az az érzés, hogy állandóan elfoglaltnak kell lenned teljesen téved a pihenés nagyon fontos. A töltődés jó tesz a testednek és a lelkednek is. Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, ha nem csináltál valamit egész nap.

26. Kérj segítséget, amikor szüksége van rá

Rendben van, ha segítséget kérsz; senki sem várja el tőled, hogy mindent egyedül csinálj. A segítségkérés nem tesz gyengévé.

27. Légy őszinte magadhoz

Az őszinteség világosságot hoz, és a tisztaság megadja a keresett lehetőségeket. Kezdj el őszinte lenni magadhoz azzal kapcsolatban, hogy ki vagy és mit akarsz.

28. Egyél egészségesebben

Egy testet kaptál az élettől, légy vele jó. Egyél egészséges ételeket, és figyelj arra, hogy mivel táplálod magad!

29. Ne vedd olyan komolyan az életet

Az életnek néha nincs értelme, ezért hagyd abba azt, hogy mindennek az értelmét keresed. Tanulj meg nevetni a stresszes és a zavaros időszakokban is. Hagyd magad pihenni és bízz abban, hogy végül minden úgy alakul, ahogy eltervezted.

30. Találd meg a hálát mindenben

A hála minden rossz hangulat és helyzet ellenszere. Találd meg a hálát az apró dolgokban is, és a boldogság megtalál téged is.

Ezt is olvasd el!Tags:

1 Comment

  1. Mata Alexandra 2021-10-15

    eletem beszelt a rosszt vallas igen az satan elet bant uj elere boldogsag isten sors szerelem

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *