LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Levél a jövőbeli szerelmemnek

Share

Szeretném, ha ez a kapcsolat más lenne. Mély, intenzív, őszinte…

Szeretném, ha kacagnál a vicceimen. Ha folyton mosoly lenne az arcodon, amikor velem vagy. Ha látnám, mennyire önfeledt az együtt töltött idő.

Szeretném, ha nem gúnyolódnál velem, ha valamit rosszul csinálok.

Szeretném, hogy mosolyogj a hibáimon, csókold meg a homlokomat, és mondd, hogy minden rendben lesz.

Szeretném, hogy szépnek láss engem, és mondd el a világnak, mennyire boldog vagy velem. Szeretném, ha én is elmondhatnám, ha szétkürtölhetném, hogy te vagy a mindenem.

Szeretném, hogy ne fordíts hátat, ha nehéz időszakon megyek keresztül. Szeretném, ha ott lennél mellettem, és azt is, hogy engedd, én hadd legyek ott melletted fordított esetben.

Szeretném, ha nem zárkóznál el.

Szeretném érezni, hogy a mi kapcsolatunk sokkal több, mint eddig bármelyik kapcsolatom volt. Szeretném érezni a szerelmet, a szenvedélyt, és ezt akarom látni a te szemedben is.

Szeretném, hogy fogd a kezem, ölelj meg, és vigasztalj, ha épp arra van szükségem. Szeretnék melléd bújni, miközben filmet nézünk. Szeretnék a támaszod lenni, amikor épp te érzed úgy, hogy megpihennél.

Nem egy újabb nő akarok lenni az életedben…

Az akarok lenni, akit beengedsz a személyed legmélyebb rétegeibe is. Szeretném, ha őszinte lennél velem, és azt is, ha mindent elmondanánk egymásnak.

Szeretném, ha tisztelnénk egymást, ha tudnánk bocsánatot kérni, és inkább választanánk a szerelmet, mint a büszkeséget. Szeretnélek szeretni tiszta szívből, igazán. Szeretném, ha hagynád ezt nekem.

Szeretném, ha nem ijednél meg a mély érzésektől.

Szeretném, ha a kapcsolatunk nem az anyagiasságon alapulna. Nincs szükségem sajnálkozó ajándékokra, drága holmikra és lekenyerező meglepetésekre.

Azt viszont szeretném, ha akarnál velem lenni. Ha örömmel jönnél.

Csak arra van szükségem, hogy szeress. És csak arra vágyom, hogy én viszont szerethesselek.

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *