LOADING

Type to search

Rácsodálkozom

Ezért hagynak el az egyes csillagjegyek (és vissza sem néznek)

Share

Van akit a megcsalás riaszt el a párjától, van akit az irányítás készít ki. Miért szakítanak az egyes csillagjegyek és kinek mitől telik be az a bizonyos pohár, hogy vissza sem nézve menekülnek? Megtalálod a választ minden csillagjegynél!

Kos: március 21 – április 19

Ha megpróbálod irányítani őt. 

Nem mondhatod meg egy Kosnak, hogy mit viseljen, kivel beszéljen, vagy mit mondjon. A Kosoknak szükségük van a függetlenségükre. Ha ezt megpróbálod elvenni tőle, akkor elmenekül előled.

Bika: április 20 – május 20

Ha megcsalod őt.

Nem számít, hogy lefeküdtél valaki mással, megcsókoltál valakit, vagy csak flörtölős szöveget küldtél. A Bika nem tűr meg semmilyen fizikai, vagy érzelmi hűtlenséget egy párkapcsolatban.

Ikrek: május 21 – június 20

Ha a hátuk mögött beszélsz róluk

Ne viccelj azzal, hogy az Ikrek csillagjegy szülöttei nem tudnak főzni, vagy éppen rosszak az ágyban, még akkor sem ha a barátaidnak mondod ezt róluk. Ha egy Ikrek rájön, hogy kibeszélted, akkor sohasem fog megbocsátani neked, amiért viccet csináltál belőle. Ez a legnagyobb tiszteletlenség amit elkövethetsz ellene.

Rák: június 21 – július 22

Ha bántod őt és fájdalmat okozol neki. 

A Rákok sok mindent elviselnek egy kapcsolatban, de ha valaki vita közben túlzásokba esik, vagy az akaratuk ellenére rákényszerítik valamire, amihez nincs kedve, akkor azonnal szélnek ered. Mindenféle bántás elfogadhatatlan számukra.

Oroszlán: július 23 – augusztus 22

Ha hazudsz neki.

Nem számít, hogy arról hazudsz neki, hogy mennyit keresel, vagy hogy hogyan végződött az utolsó szakításod, az Oroszlán, ha hazugságon kap, akkor semmit sem mondhatsz neki, amitől újra megbízik majd benned.

Szűz: augusztus 23 – szeptember 22

Ha megszeged az ígéretedet.

A Szűzek, ha akarnak valakit, akkor ragaszkodnak az illető szavához. A csillagjegy szülöttei kikövetelik maguknak azt, hogy mindig betartsd az ígéretedet. Ha csalódást okozol neki, és megszeged az ígéreted, akkor vissza sem néznek, úgy hagynak faképnél.

Mérleg: szeptember 23 – október 22

Ha drámázol vele.

A Mérleg nem tartja romantikusnak a drámákat. Nem akarnak minden nap veszekedni. Nem akarják, hogy a hálószobában sírj nekik egy randi után, aminek szórakoztatónak kellett volna lennie, de nem úgy alakult. Ha minden apróságot vitává változtatsz, akkor a Mérleg elhagy.

Skorpió: október 23 – november 21

Ha döntéseket hozol helyette.

Ha azt szeretnéd, hogy a Skorpió valamit megtegyen, akkor kérdezd meg tőle. Ha azt mondod, hogy pénteken családi vacsora lesz, és ő is jön, nincs ellenvetés, akkor bekorlátozod és helyette döntesz. Ha korlátozod egy Skorpió szabadságát, akkor úgy érzi, hogy megfullad és inkább elmenekül.

Nyilas: november 22 – december 21

Ha nem vagy hajlandó megbízni benne.

A Nyilasok megértik, hogy mindenkinek megvannak a maga problémái, és a saját csomagja, de ha nem tett veled semmi rosszat, és folyton bizalmatlan vagy vele, akkor gyorsan távozik mellőled.

Bak: december 22 – január 19

Ha munkanélküli vagy.

Nem a pénzről van szó. A szenvedély hiányát nem tudja elviseli a Bak csillagjegy. Ha nem dolgozol és nem is próbálsz megfelelő munkát találni, akkor a Bak gyorsan lelécel. Ők azokat az embereket szeretik, akik tudják, hogy mit akarnak az élettől.

Vízöntő: január 20 – február 18

Ha habozol vele kapcsolatban.

Nem bánják, ha lassan haladtok egy kapcsolatban, de ha tétovázol, hogy elkötelezd magad mellette, vagy ha még mindig vannak érzelmeid az exeid iránt, akkor a Vízöntők lelépnek. Nem akarnak másodikak lenni, és nem akarnak osztozkodni.

Halak: február 19 – március 20

Ha másokkal is flörtölsz.

Ha te olyan ember vagy, aki bókol a pincérnőnek, vagy szereti megérinteni a barátait, akkor a Halakkal nem fog sokáig tartani a kapcsolatod. A Halak ugyanis az egyetlen ember akar lenni, és az ártalmatlan flört is árulásnak tűnik a számára.

Ezt is olvasd el!
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *