LOADING

Type to search

Élem Ez+az

10 dolog, amit érdemes megtanulni a párkapcsolataid során

Share

Van amikor a szerelem nem elég. Van amikor többet kell tenned, és a másik félnek is, hogy jó legyen. De mi az, amire érdemes figyelni a kapcsolatod közben? Íme egy lista.

1. Ha valaki veled akar lenni, akkor veled lesz.

2. Ha valaki nem igazán akar veled lenni, akkor tesztelni fog. Olyan kifogásokkal fog előállni, mint “ez az idő most nem megfelelő egy kapcsolathoz” vagy “nem akarok elköteleződni.” Ha megfelelő lennél neki, akkor nem lennének kifogások.

3. Soha nincs megfelelő idő, amíg nem jön el a megfelelő személy.

4. Ha a megfelelő személyt megtaláltad, akkor nem gondolsz olyan dolgokra, mint az időzítés, és ő sem. Csak arra gondolsz, hogyan tudod irányítani az életed ebben a kapcsolatban, mert semmi más nem számít csak te és ő.

5. Nem veszíted el magad a szerelemben, hacsak nem akarod elveszíteni magad a szerelemben. Az emberek gyakran gondolják azt, hogy kevesebbnek kell lenniük önmaguknak, hogy befogadhassanak valaki más az életükbe, de ez csak akkor szokott megtörténni, ha bizonytalanság vagy menekülési vágy van az illetőben.

6. Valójában a legcsodálatosabb dolog egy jó kapcsolatban az, hogy ezáltal önmagad lehetsz. Magabiztosabbá, őszintébbé és jobbá tesz, mint amire valaha is emlékszel önmagadból.

7. Érzékenyebbé is tesz. Amikor valaki szeret, akkor az érzelmeid előjönnek, különösen azok, amiket már régóta elnyomtál magadban.

8. A szerelem nem akkor jön, amikor úgy gondolod, hogy annak jönnie kell.

9. A szerelem nem úgy fog kinézni, ahogy gondoltad.

10. A megfelelő partner tisztelni fog annyira, hogy a tiszteletet ne kikövetelje tőled, hanem elnyerje. Ő is megadja neked, és te is neki.

Ezt is olvasd el!


Tags:

You Might also Like

1 Comment

  1. Mata Alexandra 2021-10-21

    eletem az igen szerelem a en szegeny es no haj korom ami tets sajnos isten nagyon szeretlek

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *