LOADING

Type to search

Élem Ez+az

10 ok, amiért azonnal kövesd ki a majdnem kapcsolatodat a közösségi oldalakon…

Share

Randiztál valakivel, de egy-két jó este után sem jöttetek össze? Nyugi. Van ez így. Viszont fogadj meg egy jó tanácsot tőlünk: ne kezd el követni őt a közösségi oldalakon. El is mondjuk gyorsan, hogy miért ne tedd! Talán te többet képzeltél bele? Vegyes jelzéseket küldött? Talonban tart te pedig továbbra is vágyakozol? Ha úgy érzed nem korrekt, lehet, hogy igazad van.

1. Nem igazán “barát” vagy “ex”, úgyhogy követed, mi baj lehet?

Miért nem könnyíted meg a dolgát, és szakítasz meg vele minden kapcsolatot? Tényleg kell a faladra az ő posztjai? Nah ugye, hogy nem!

2. A lájkjai nem jelentenek semmit. 

Egyszerűen csak duplán megérinti a képernyőt, gyorsan nyom egy lájk jelet és ennyi. Ha nem beszéltetek már egy jó ideje, akkor ne adj neki lehetőséget, hogy állandóan ott villogjon a feededben az interakciókban.

3. Fájni fog, ha képeket látsz róla más nőkkel. 

Még akkor is, ha nem jöttettek hivatalosan össze, mégiscsak éreztél valamit iránta, így fájni fog, ha ő összejön valakivel. Nem éri meg ezt a fájdalmat az egész!

4. Nem lesz kísértés, hogy olyan idézeteket vagy mémeket tegyél közzé, amelyek esetleg róla szólhatnak.  

Ahhoz, hogy az esetlegesen rosszul sikerült kapcsolatodról beszélj a közösségi oldalakon, ahhoz az kell, hogy az előző kapcsolatod ne legyen jelen ezeken az oldalakon. Hogyan teszel közzé róla egy jól sikerült mémet, ha ő is látja? Ne lássa, hogy még a fejében jársz, és a majdnem kapcsolatotokról posztolsz!

5. Megkérdőjelezed magad. 

Amikor látod, hogy a majdnem kapcsolatod egy szerető családi képet tesz közzé, vagy egy nagy társaságban mulat, akkor rájössz, hogy neked ez az oldalát meg sem mutatta. Ha ilyen képeket látsz elkezded azt hinni, hogy nem voltál elég jó neki, hogy beavasson az életébe. Holott az igazaság az, hogy ez nem csak a te hibád, ebben ő is ludas volt. Vagy csak egyszerűen így alakult…

6. Nem fogod tudni lenyomni. 

A természetünkhöz tartozik, hogy megnézzük exeinket és bárkit, akivel randevúztunk. Ilyenkor mindig összehasonlítjuk magunkat velük, és ez nem segít, hogy továbblépjünk. Különösen ez akkor igaz, ha folyton a majdnem pasid új kapcsolatát és barátnőjét nézegeted és azon gondolkozol, hogy mi lehett volna, ha tényleg összejöttök. Ne ezen agyalj!

7. Ha nem adott lezárást, akkor te megbosszulod ezt. 

Egy srác, akivel majdnem randiztál, valószínűleg nem volt elég tisztességes ahhoz, hogy bármiféle lezárást adjon neked, és ez feldühít. Ha bosszúra szomjazol, akkor itt az idő, hogy tényleg kikövesd mindenhol mielőtt tényleg megtennéd azt, amit nem szabadna!

8. Úgy fogod érezni, hogy le kell nyűgöznöd őt

Ha meg akarod tartani, hogy lássa, hogy milyen jól boldogulsz nélküle, és sajnálja, hogy elengedett anno, akkor csak magadat áltatod. Egy srác ismeri a lány értékeit a közösségi oldalakon lévő aktivitásai mellett is. Ha korábban nem látta meg benned AZT a valamit, akkor ezután sem fogja.

9. Ha vissza akarod kapni…

Ha valóban törődik veled, és nem akarja, hogy teljesen eltűnj az életéből, akkor ezt közölni fogja veled és erőfeszítéseket tesz azért, hogy újra rendbehozza köztetek a dolgokat. Ne légy erőszakos, ne nyomulj, mert biztos, hogy elriasztod.

10. Mert ez a kapcsolat nem érdemli meg, hogy bármilyen helyet elfoglaljon az életedben, a kapcsolataidban vagy a követőid között. A majdnem kapcsolatoknak nincs helyük egy platformon se.

Ha egyetértesz ezzel, akkor nyomd meg a kikövetés, és az ismerős törlése gombot bátran!

Ezt olvastad már?


Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *