LOADING

Type to search

Ez+az Mozizom

Híres párok, akik évek óta együtt vannak mindenféle hírverés nélkül

Share

Amikor a híres celebpárokra gondolsz mi jut eszedbe? Dráma, válás, veszekedés, sárdobálás. Nem tévedsz! Sok híresség rögös úton szakít, vagy válik el a párjától. Ugyanakkor meg fogsz lepődni, hogy hány olyan híres pár van, akik évek óta együtt vannak mindenféle balhé nélkül. Tőlük van mit tanulnia mindenkinek!

Harrison Ford és Calista Flockhart

Foto: Instagram/justjared

Miután 2002-ben a Golden Globe-díjátadón találkoztak egymással, nyolc év után házasodtak össze. Akkori kapcsolatukat (és a köztük lévő 22 év korkülönbséget) sok kritika érte olyan emberek részéről, akiknek nem is lett volna joga őket kritizálni. Ford és Flockhart már 12 éve házasok, és boldogan nevelik gyerekeiket.

Goldie Hawn és Kurt Russell

Foto: Instagram/svetserija.info

A hollywoodi álompár több mint 37 éve van együtt! Ironikus módon a „boldog házasság” receptje náluk az, hogy soha nem házasodtak össze. 1966 -ban ismerkedtek meg film forgatásán, amikor még kamaszok voltak. Nem sokkal később az életben újra kapcsolatba kerültek egy másik film forgatásán, és azóta is együtt vannak. Három gyereket neveltek fel. Sok helyen elmondták már, hogy a kapcsolatuk egyik titka, hogy sosem házasodtak össze.

Jennifer Connelly és Paul Bettany

Foto: Instagram/jenniferconnelly_

Sok hírességhez hasonlóan ők is egy forgatáson is találkoztak. Ez a film A csodálatos elme volt. Először csak barátok lettek, majd szerelemmé alakult a kapcsolatuk. 2003 óta boldog házasságban élnek, és két csodálatos gyermekük van. Mindketten szeretnek szülők lenni, és gyakran láthatjuk őket együtt részt venni gyermekeik rendezvényein.

Jason és Rosie Huntington-Whiteley

Foto: Instagram/rosie_and_jason

Amikor egy modell beleszeret egy színészbe, a bulvárlapok gyorsan leírják a kapcsolatot, még mielőtt az elkezdődne. Ez a pár bebizonyította, hogy tévednek! Jason és Rosie már majdnem 10 éve együtt vannak és semmit sem számít a köztük lévő 20 év korkülönbség. Mi a titkuk? Elmondták, hogy az, hogy nem tesznek közzé magukról közös fotókat, és nem beszélnek a kapcsolatukról, hiszen az magánügy.

Hilarie Burton és Jeffrey Dean Morgan

Instagram/hilarieburton

A Walking Dead és a Supernatural sorozatok sztárja és felesége egy vakrandin találkoztak 2009-ben. Alig egy év után 2010-ben megszületett a gyermekük is. Házasságukat 9 évig nem is árulták el senkinek. A rivaldafénytől távol élnek egy kis New York melletti farmon.

Danny DeVito és Rhea Perlman

Foto: Instagram/dailydevito

DeVito és Perlman 1971 -ben ismerkedtek meg egymással, de csak 1982 -ben kötötték össze az életüket. Hosszú évekig boldog házasságban éltek, és ezekben a csodálatos években három csodálatos gyermeket neveltek fel. Bár a pár 2018-ban hivatalosan elvált, mégis barátok maradtak és nem folytatnak mással romantikus kapcsolatot.

Ryan Gosling és Eva Mendes

Foto: Instagram/gosling.mendes

Talán a dolgok titokban tartása a kulcsa a kapcsolatok fenntartásához Hollywoodban. Eva Mendes és Ryan Gosling 2011-ben kezdett randevúzni, de a nyilvánosság előtt ritkán szerepelnek együtt. Eva sok interjúban kifejtette már, hogy a kapcsolatuk csak az övék, és nem árul el róla semmilyen információt. A párnak két közös gyermeke van, és őket is távol tartják a nyilvánosság elől.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick

Foto: Instagram/_matthewbroderick

A 20. házassági évfordulójukat ünnepelték nemrég. Három közös gyermeket nevelnek együtt, és igazi etalonnak számítanak a celebpárosok között. Pedig az ő kapcsolatukban is vannak mélységek, de ők ezt nem is tagadják le sohasem.

Ezt is olvasd el!


Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *