LOADING

Type to search

Rácsodálkozom

Mit látsz a képen? Ez a teszt azonnal rávilágít a mentális állapotodra

Share

A személyiségértékelésekhez a pszichológusok is gyakran használnak projektív teszteket, amelyeken kétértelmű képeket vagy tintafoltokat mutatnak, amit mindenki másképp lát. Most mi is egy ilyen tesztet hoztunk.

A feladat egyszerű. Nézd a képet legfeljebb 10 másodpercig és figyeld meg, hogy mit látsz rajta meg először.

Nah jól megnézted? Ha igen, akkor tekerj lejjebb egy kicsit!

.

.

.

.

.

.

.

Mit láttál meg először?

Ha egy barlangot….

Téged nagyon nehéz kibillenteni az egyensúlyából. Nyugodt ember vagy, aki megpróbálja a dolgoknak csak a jó oldalát látni. Belső erőd és optimizmusod miatt a negatív helyzetek nem gyakorolnak rád nyomást. A hozzád hasonló emberektől gyakran kérnek segítséget vagy tanácsot.

Ha az UFO-kat vetted észre…

Úgy tűnik mindig stresszes vagy és sokszor az összeomlás szélén állsz. A stresszre való alacsony érzékenységed olyan egészségügyi problémákhoz vezet, mint az álmatlanság, a gyakori rémálmok, migrén. Ne tartsd az érzelmeidet állandóan elnyomva, és ne hagyd, hogy bármilyen apróság bosszantson. 

Ha egy földönkívüli arcát láttad…

Hajlamos vagy bármiből problémát kreálni. Az a szokásod, hogy mindent fel kell dolgoznod, de ez sokszor stresszhez vezet. Szedd össze magad, és ne pazarolj energiát alaptalan aggodalmakra. Ha nehéz helyzettel szembesültél, próbáld meg más szemszögből szemlélni. A stressz elleni küzdelem megkönnyítése érdekében próbálj légzőgyakorlatokat végezni – ezek valóban segíthetnek. 

Ezt is olvasd el:


Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *