LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Ilyen érzés azzal lenni, akivel *lenned kell* ebben az életben…

Share

Ismered azt az érzést, amikor egyszerűen minden jó? Nem tökéletes, hiszen a tökéletesség nem létezik. De most jó. Csak így. Ilyen érzés, amikor azzal az emberrel vagy, akivel lenned kell.

Mosoly játszik az arcodon. Szinte levakarni is nehéz onnan. A nevetőrohamaid a gyermekkorodat idézik. Néha csak úgy elkap, és nem akarod, hogy véget érjen. A napok könnyedén siklanak felettetek, nem is gondolsz másra, csak a jelenre.

Többet érzel iránta, mint eddig bárki iránt. Amit eddig hittél a szerelemről, az felülíródott akkor, amikor elmélyült a kapcsolatotok. Az, amit most érzel, nem tapasztalható meg az első randevún. El kell telnie némi időnek.

Viszont már a kezdetek kezdetén is azt érezted, hogy nincs szükség mázra. Nem kell a cicoma, nem kellenek az álarcok. Végre adhatod önmagadat. Előle nem kell elrejtened a valódi lényedet. Hamar egymásra hangolódtatok, minden olyan természetes volt.

A beszélgetések könnyűk, önfeledtek, ám a csend a valódi igazmondó. Nem terhes a hallgatás, sőt néha csak erre vágytok: elveszni egy mosolyban, egy tekintetben és élvezni a pillanat minden varázsát. Olyanok vagytok, mint a kirakós darabjai: épp a megfelelő módon illeszkedtek egymáshoz.

És igen…

A kapcsolatotok nem mindig verőfényes és csillámos. Lehet rossz napod, stresszes időszakod, olykor megbicsaklik az egyensúly és az összhang. De még ezekben az időszakokban is tudjátok, hogy képesek vagytok visszaállítani a harmóniát. Nincs kérdés és nincs kétség.

Minden visszatér a középpontba. Megérzed, ahogy egy kéz a tiédbe csúszik, ahogy egy száj az ajkadhoz ér. Nincs púderezés, nincs felesleges erőlködés, nincs ferdítés, hazugság és haragdédelgetés.

Hamarosan újra mosoly játszik az ajkaidon, mert tudod, hogy legyen bármilyen nehéz is az élet, viselkedj bármilyen kibillent módon is, ő mindig itt lesz veled és tartja a vállát. És a következő pillanatban te fogod megtenni ezt neki. Mert ez így működik.

Együtt. Egymásért. Összhangban.

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *