LOADING

Type to search

Eszem-iszom

20 recept, amit sajátíts el a huszas éveid alatt

Share

Szerencsére mostanában mondhatni, divat lett otthon főzni, sütögetni, talán még soha nem volt annyi önkéntes szakácsjelölt, mint az elmúlt néhány évben. Ez nem volt mindig így, és már mutatkoznak jelei annak, hogy a mi gyermekeink sem érdeklődnek annyira a konyhaművészet után, pedig van néhány alap recept, amivel érdemes tisztában lenni, mert nagyban segíthet túlélni a kollégiumi időszakot, vagy az első önálló albérletet, ha el tudunk készíteni egy-egy meleg ételt, amivel egészségesebben étkezhetünk és sokat spórolhatunk is!

A rántotta, vagy a palacsinta szuperegyszerű ételek – de nem egy kezdőnek, aki életében először fog fakanalat. Viszont mindenképp érdemes megismerkedni az elkészítésükkel, hiszen sokkal könnyebb lesz utánuk szintet lépni.

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *