LOADING

Type to search

Eszem-iszom Karácsony

Idén a forrócsoki a szezon sztárja: meríts ihletet a terítékhez!

Share

Felejtsd el a tojáslikőrt és a puncsot – ebben az ünnepi szezonban minden szem a klasszikus forró csokoládé felé fordul, ami új trendekkel találkozik.

Biztosan neked is van otthon több, kisebb-nagyobb fa vágódeszkád, vagy pizzatálad. Nos, akkor keresd elő őket és a sajtok, felvágottak helyett varázsolj rá egy téli nasi kínálótálat,amelyen központi helyet foglal el a (forró) csokoládé, változatos formákban.

Olyan Instagram profilokat és tálakat mutatunk, amelyeket azonnal le akarsz majd másolni, hiszen tökéletessé teszik majd az ünnepi asztalodat!

https://www.instagram.com/p/CH8xHLegEWE/?utm_source=ig_web_copy_link


A borsmenta és a csokoládé nagyon passzolnak egymáshoz, ez a tál erre a kombinációra épül: vannak rajta cukorkák, kekszek, nyalókák és sütik, amelyek tökéletesek egy bögre kakaó mellé.

https://www.instagram.com/p/B6BJspGHm_0/?utm_source=ig_web_copy_link

Itt mályvacukrot láthatunk, minden lehetséges formában és ízben. Ha kedveled ezt a hazánkban is egyre népszerűbb édességet, ne hagyd ki a lehetőséget, alkosd meg ezt a kompozíciót!

https://www.instagram.com/p/CIeWSYTpvzy/?utm_source=ig_web_copy_link

Mind közül talán ez a legünnepibb tálacska, amelyen láthatsz hóembereket, Méziket, gyümölcskenyeret, édes ostyát és számtalan egyéb finomságot.

https://www.instagram.com/p/CIgIlgnB5gH/?utm_source=ig_embed

És végül, de nem utolsó sorban, jöjjön egy kifejezetten felnőtteknek szóló összeállítás, ahol az édességek mellett a Bailey’s az igazi főszereplő – amihez szintén jól esik elrágcsálni egy kis csokit, vagy elmajszolni egy kis mályvacukrot.

forras

Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *