LOADING

Type to search

Ajánlom Karácsony

Adventi kalendáriumok a család minden tagjának – online beszerezhető!

Share

Hiába vagyunk felnőttek, imádunk csomagot kapni, bontogatni, meglepődni és örülni a legkisebb ajándéknak is. Ezért is ajánlunk nektek minden évben változatos adventi naptárakat, mert hisszük, hogy ennyi öröm mindenkinek jár egy nehéz, dolgos év után!

AVON 24 NAPOS ADVENTI KALENDÁRIUM

Az első kalendárium egyértelműen anyáé…Tele kényeztető, ápoló és szépítő kellékekkel, jól ismert kedvencekkel, de biztosan lesz köztük olyan is, amit még nem próbáltál!

HARRY POTTER KOCKA ADVENTI KALENDÁRIUM

Ezt gyakorlatilag bármilyen nemnek és korosztálynak bátran megvennénk, csak legyen Harry Potter rajongó az illető – de lehet, hogy magunknak tartanánk meg! Már maga a csomagolás is nagyszerű a kis figurákkal és varázsigékkel, de a beltartalom is minden fan arcára mosolyt csalna!

YANKEE CANDLE CHRISTMAS COLLACTION ADVENT BOOK

Ha van a családban gyertyaimádó, ezzel a naptárral nem lőhetsz mellé, ki fog ugrani a bőréből, amikor meglátja, mennyi finom illat vár rá decemberben.

FRECHE FREUNDE BIO ADVENTI KALENDÁRIUM

Csoki helyett egészséges snackek – bizony, már erre is van opció! Vidám gyümölcsök és zöldségek hirdetik az egészséges bűnözést, karácsonyi köntösben.

NESPRESSO ADVENTI NAPTÁR

Mi ezt az ajándékot leginkább egy fiatal, kávéfüggő párosnak tudnánk elképzelni – egy kicsit komoly, elegáns a csomagolás, de nagyon nagy élvezeti értéket rejt.

ADVENTI NAPTÁR FÉRFIAKNAK 24 APRÓ AJÁNDÉKKAL

Idén kozmetikumok helyett adj hasznos kütyüket a párodnak! Ez a kalendárium olyan apróságokat rejt, mint pl. fülhallgató, elemlámpa, kártya, lépésszámláló, és még sok olyat, aminek jó eséllyel örülni fog a tulajdonosa.

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *