LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Emlékeztető 2022-re: az életben mindig van mit felfedezni!

Share

Merülj el a végtelen lehetőségekben. Számtalan dolog van még, ami felfedezésre vár. Egy csomó tudás, amit még nem ismersz. Tapasztalatok, amiket még nem éltél át.

Ne szűnj meg kutatni.

Ismerj meg más kultúrájú, hátterű embereket. Hallgass meg minél több történetet arról, hogyan élik mások az életüket. Terjeszd ki a látókörödet, bővítsd a nézőpontokat.

Beszélgess idős emberekkel! Hidd el, olyan bölcsességekkel lehetsz gazdagabb, amelyeket csak az tud átadni, aki már leélt egy emberöltőt.

Hallgasd meg mások problémáit. Talán így rá fogsz jönni, hogy a saját nehézségeid nem is olyan nagyok. Sőt, így társakra is lelhetsz a bajban, akikkel később számíthattok egymásra.

Fedezd fel, mi van a világban. Járj nyitott szemmel, figyeld a lehetőségeket, amiket az élet terel az utadba. Rá fogsz jönni, hogy az álmaid nem olyan elérhetetlenek, mint elsőre gondoltad. Nem hiába dédelgetted eddig őket.

Nézd meg, milyen intenzíven képes rajongani az ember bármiért a világon. Töltekezz ebből az érzésből, hagyd, hogy téged is inspiráljon. Találd meg azt, te miért tudsz úgy lelkesedni, mint egy kislány, aki még hisz a csodákban.

Fedezd fel önmagadban az élet tüzét, amely bevilágítja a mindennapjaidat!

Nyisd ki a szíved a szeretet előtt, ami a világot mozgatja. Meg fogod látni, hogy sokkal több van belőle, mint eddig tapasztaltad. Valójában nagyon sok szeretet vesz körül, csak a hétköznapok rohanása nem engedi, hogy észrevedd.

Fedezd fel a szeretet megnyilvánulásának minden módját.

Nyisd meg a szíved és az elméd mindaz előtt, ami odakint van. Légy nyitott a változásokra, az inspirációra, az új dolgokra. Légy nyitott a varázslatra, mert az is az élet része. Persze nem úgy, mint a tündérmesékben.

A világ hatalmas.

Rengeteg olyan szépséget rejt magában, ami csak arra vár, hogy megcsodáld. Menj ki a természetbe, kirándulj, térj le az ösvényről és fedezd fel az erdőket, mezőket, parkokat a saját szád íze szerint.

Állj meg egy pillanatra, és szívd be az élet illatát!

Mindig van valami, ami felfedezésre vár. Számos dolog, amit az élet adhat még neked. Nyisd ki a szíved, és tapasztald meg.

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *