LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció Rácsodálkozom

Teljes életet élsz egyedül is – íme 9 dolog, ami ezt bizonyítja

Share

Hajlamosak vagyunk szomorúan tekinteni azokra, akik (ilyen vagy olyan okok miatt) társ nélkül élig az életüket. Pedig… lehet, hogy boldogabbak mint azok, akik kényszerkapcsolatokba menekülnek…

Íme kilenc dolog, ami neked egyedül is megy, és ami miatt soha ne érezd rosszul magad!

1. Amit az emberek általában másokkal csinálnak.

Egyedül moziba menni sokak számára nem nagy dolog. Ezek az emberek nem bánják, ha egy nagy popcornt esznek meg egyedül, miközben megisszák a film alatt az üdítőjüket. Amit az emberek rendszerint másokkal csinálnak az egyedül is normális. Pedig sokak számára az, hogy valaki egyedül jár moziba fura lehet. De ebben nincs semmi fura.

2. Megválogatják, hogy kivel randizzanak.

Csak olyannal randiznak, akikről úgy gondolják, hogy megéri az időt és energiát. Ez mások számára úgy tűnhet, hogy túlságosan nagyra tartja magát az illető, pedig a képessége, hogy normákat állít fel, és nem szegi meg az egyedüllét szabályait, csak pozitívum.

3. Az, hogy valaki egyedül csinál dolgokat, nem azt jelenti, hogy mindig egyedül akar lenni.

Ha valaki élvezi az egyedüllétet az nem jelenti azt, hogy fájdalmasan félénk ember, és teljesen introvertált. Aki képes kirándulni, szórakozni és társaságban lenni, plusz egyedül is jól érzi magát az nem von le semmit sem az ember jelenlétéből. Ez igazából csodálatos dolog.

4. Vannak egyedüli „gyógyulás” napjai.

Ha valaki teljes heteket, vagy hétvégéket töltenek el azzal, hogy minden idejüket más emberekkel együtt legyenek, akkor azoknak szükségük van néhány gyógyulási napra, hogy hallgassák a saját gondolataikat. A függetlenség fontos számukra, mert szükségük van arra, hogy önmaguk legyenek.

5. Nem okoz gondot neki “harmadik keréknek” lenni.

Nem félnek csatlakozni egy párhoz, akik közös programot szerveznek, mert nem érzik úgy, hogy harmadik kerekek lennének. Nem zavaróak, és nem idegesítőek, tudnak hallgatni és figyelni is a másik párra.

6. Az éjszakát egyedül is szórakozotató eltölteniük, mint olyanokkal, akikkel nem szeretnének lenni.

Számukra nincs olyan, hogy úgy tesznek, mintha valaki legjobb barátjai lennének, miközben nem azok. Nem járnak olyan bulikba, ahol rosszul érzik magukat. Ők akkor boldogok, ha azokkal töltik az időt, akik táplálják a boldogságukat, de egyedül is szívesen szórakoznak.

7. Egy meghívás elutasítása számukra nem személyeskedés.

Ha egy régi barátjuk elhívja őket egy karaoke bárba, hogy bulizzon vele és a kollégáival, akkor ők visszautasítják, mert utálnak énekelni és inkább sorozatoznának otthon egyedül. Semmi személyes nincs ebben, hiszen a barátjukat ugyanúgy szereitk, de a kanapé és a Netflix jobb választás számukra.

8. Nem jön zavarba, ha olyan embererel találkozik, akiket ismer, miközben egyedül csinál valamit.

Ha egy bárban összefut a régi barátaival, miközben ő egyedül iszik, akkor nem csinál belőle problémát. Nem bújik az itallap mögé, hogy ne vegyék észre, hanem szóba elegyedik a többiekkel. Amikor rákérdeznek, hogy kivel van ott, ő boldogan mondja, hogy egyedül jött, hiszen nincs ebben semmi ciki.

9. Tényleg élvezi az egyedüllétet.

Vannak, akik csak megjátsszák, hogy élvezik az egyedüllétet, ám ő tényleg szeret egyedül lenni. Nem titkolja, nem szégyenkezik miatta, megtanulta kezelni ezt, és ha ahhoz van kedve, hogy egyedül csináljon programokat önmagával, akkor nem késlekedik.

Ezt is olvasd el!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *