LOADING

Type to search

Uncategorized

Ez most azoknak szól, akik év vége közeledtével magányosnak érzik magukat…

Share

Rendben van. Jól csinálod. A magány érzése nem tesz rosszabb emberré. Nem tesz szánalmassá vagy gyengévé. Emberré tesz.

A magányod azt jelenti, hogy fejlődsz. Azt jelenti, hogy érzel.

Magányos vagy, mert kikerültél egy mérgező kapcsolatból. Magányos vagy, mert a megfelelő emberre vársz. A magány valójában a szabadsághoz vezető út első állomása. Ünnepeld meg! Fogadd el!

Találd meg önmagad megismerésének módját. Szeresd magad. Alkoss és fedezz fel új csodákat. Nincs szükséged másra, hogy teljes légy. Egyedül is az vagy.

Magányosnak lenni azt jelenti, hogy vannak lehetőségeid. Megismerhetsz új embereket. Találkozhatsz önmagaddal. Fedezd fel újra, ki vagy és mi tesz boldoggá. Lehetőséged van megtalálni a szenvedélyt az önmagaddal töltött időben.

Lehetőséged van újra fellobbantani önmagadban a tüzet. Az élet tüzét.

Igen, vannak sírós éjszakák. Vannak órák, amikor szánalmasnak érzed magadat. Pillanatok, amikor elural a kétségbeesés. Ilyenkor nagyon nehéz megtalálni a magányban a lehetőséget. Hidd el, tudom. Ahogy azt is, hogy nem lehetetlen.

A gondolatok, amelyek szerint nem vagy elég jó, nem többek annál, mint amik… gondolatok. Nem valósak. Ugyan miért ne lennél szerethető? Miért ne lennél elég jó? A magányban megtanulhatod szeretni és elfogadni magadat.

A magányban megtanulhatsz hinni. Megtanulhatod, hogy erősebb vagy, mint eddig gondoltad volna. Megtanulhatod, hogy bármit hoz is az élet, te képes leszel túlélni. Jól fogod tudni kormányozni a hajódat még a legnagyobb viharban is.

Mert nem hagytad legyőzni magad.

Nem adtad meg magad a magány nehéz oldalának. A javadra fordítottad! Megtanultál élni benne és vele. Ha arra készülsz, hogy beengedj valakit az életedbe, értékeld és tanuld meg kezelni a magányt. Tedd a barátoddá.

És mindenekelőtt: bocsáss meg magadnak. Légy együttérző magaddal. Szeresd magad.

Méltó vagy egy szebb holnapra. Méltó vagy a szerelemre. A boldogságra. Légy türelmes. Az élet meg fogja mutatni az utat egy önfeledt jövő felé. De előbb: meg kell tanulnod kebledre ölelni a magányt, mert tanítani jött.

Ne add fel! Erős vagy!

Olvasd el ezt is:

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *