LOADING

Type to search

Ajánlom Ez+az Inspiráció Karácsony

Könyvek, amelyektől jobban leszel: útravaló 2022-re a Goodstuff szerzőitől

Share

Az év végéhez közeledve vegyes érzések vannak bennünk. Olykor a bizonytalanság hatalmasodik el rajtuk, hiszen nem tudhatjuk, mit hoz 2022. Máskor viszont lelkesedést és reményt érzünk, hiszen az új évvel egy kicsit mintha új lapot is kezdhetnénk életünk történetében.

És hogyan máshogy tehetnénk ezt meg, mint két szuper, felemelő és tanító olvasmánnyal?! Vágjunk neki az „új kezdetnek” a Goodstuff szerzőinek sikerkönyveivel.

Hidasi Judit – 365 gondolat a boldog(abb) élethez

„A boldogság bennünk van, de mindennap tehetünk érte mi is, hogy a teljesség, az önazonosság, a béke és nyugalom örökösen az életünk része legyen.

Törekedhetünk arra, hogy az önismeret és a belső erő egy olyan útra vigyen, amely a boldogabb élethez vezet bennünket.” – írja nekünk a fülszöveg azonnal felkeltve az érdeklődésünket.

A 365 gondolat a boldog(abb) élethez olyan tanító, emelő gondolatokat tartalmaz, amelyek mindig mást adhatnak neked. Olykor megnyugvást, máskor bizonyosságot, hogy minden rendben lesz, vagy épp csak egy falatnyi szívmelengető üzenetet a napra.

A reggeli rituálénk része lehet, hogy felütjük a könyvet az adott dátumnál, és elolvassuk az aznapi gondolatot. Ebből töltekezve, merítkezve, elmerengve vághatunk neki az életnek, amely mindig tartogat számunkra valami meglepetést.

A könyv rávilágít arra, hogy minden napban van valami jó!

Rendeld meg a könyvet IDE KATTINTVA!

Ludányi Bettina és Sienna Cole – Nőiségnapló

„Ébreszd fel önmagadban azt az ősi, kreatív női erőt, amely teremteni képes. A Nőiségnapló ehhez ad támogatást a benne lévő feladatokkal, leírásokkal, meditációkkal, ásvány- és illóolaj-ajánlásokkal.

Bárhol ütöd is fel a könyvet, az azonnal alkalmazható tanácsokkal és hasznos tippekkel támogat téged az önismereti utadon.” – ígéri a Nőiségnapló fülszövege.

Ez a mély önismereti könyv a női életkör négy szakaszát öleli fel, amely megegyezik az évszakok változásával. Minden fejezetben más-más témákat tárgyalnak a szerzők, amelyekről elengedhetetlen beszélni a női lét vonatkozásában.

Az önismereti kérdések és feladatok lépésről lépésre vezetnek minket önmagunk megismerésének útján. A könyvnek köszönhetően felfedezhetjük, milyen fantasztikus érzés megadni magunknak az énidőt, az elcsendesedést és a mélyülést.

A pihenés ugyanis nem luxus, hanem szükséglet.

Rendeld meg a könyvet IDE KATTINTVA!

Nézd meg ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *