LOADING

Type to search

Karácsony Lakom

Tökéletes hygge kellékek, magyar manufaktúráktól!

Share

Az őszi-téli időszak az otthoni kikapcsolódásról, a lassításról és a nyugalomról szól – de ez nem feltétlenül csak pihenést jelenthet, hanem kreatív alkotást is. Sőt, a kettő együtt hozza el igazán a hygge érzést, mutatjuk, mi mit ajánlunk a hosszú estékre, hazai kezektől!

VINTAGE WORLD SWEET HOME TAKARÓ

Puha takarókból sosem elég – kuckózáshoz pedig nem is passzolhatna jobban más, mint egy olyan darab, amin az Édes Otthon felirat díszeleg.

AND YOUR STORIES – LET IS SNOW BÖGRE

Szerintünk novemberben már ér elővenni a karácsonyi bögréket, úgyis olyan rövid ideig használhatjuk őket – de az is teljesen rendben van, ha minden évben bővítjük egy szépséges darabbal a készletünket. Idén nálunk ez a favorit!

HIDASI JUDIT – 365 NAP GONDOLAT A BOLDOG(ABB) ÉLETHEZ / MERT MINDEN NAPBAN VAN VALAMI JÓ

Ugye nem gondoltátok, hogy könyvajánló nélkül hagyunk benneteket? A minőségi kikapcsolódás alapkelléke egy jó olvasmány, válassz most egy olyat, ami segíthet abban, hogy pozitívan éld meg a mindennapi mókuskereket és boldogabban teljen az új éved.

DEKOR IN BOX – ÜNNEPI ARANY KÉPKERET BOX

Sosincs túl korán, ha karácsonyi ajándékokról van szó. Egy kedves fotót ajándékozni pl. a nagyszülőknek mindig jó ötlet, de idén készítsd el a saját képkeretedet, amiben átadod. A képkeretet és a szárított terméseket, növényeket megkapod a dobozban, neked csak kreatívan kell használnod a ragasztópisztolyod. Egy-másfél óra kikapcs, és még valami szépet is alkothatsz.

SPIRIT&HOME CINNAMON DREAMS MAXI ILLATGYERTYA

Bármit is csinálsz, minden tevékenységhez passzol, ha ég a háttérben egy gyertya. Hát még ha isteni fahéjillatot áraszt!

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *