LOADING

Type to search

Élem Ez+az Rácsodálkozom

Így viselkednek az egyes csillagjegyek, amikor titokban szerelmesek

Share

Ha szeretnéd megtudni a kiszemeltedről, hogy titokban érted dobog a szíve, akkor olvasd el a horoszkóját, és vedd észre a jeleket.

Kos (március 21-től április 19-ig)

Ha nagyon érdekled a Kost, akkor sok kérdést tesz fel. Szinte úgy fogod érezni magad, mintha te lennél csak az érdeklődésük tárgya, de ezzel nem lősz mellé. Amikor a Kos elkezd szerelembe “esni” vagy inkább zuhanni, mindent meg akar tudni a másik emberről, és nem rejtegeti sokáig a szándékait.

Bika (április 20-tól május 21-ig)

A Bika tesztel téged, miközben udvarol neked. Ez egy kicsit zavarónak tűnhet, mert miközben elcsábít, közben egy kicsit ellentmondásosnak is tűnhet. A Bikák sokszor tesznek úgy, mintha nem bíznának meg a másik emberben, ám csak addig őrizik a szerelmes titkukat, amíg okuk van rá.

Ikrek (május 22-től június 21-ig)

Nagyon értelmű jelei vannak egy Ikrek szerelmének. Az Ikrek nem nyugszik, ha a romantikáról van szó, de különösen a szerelmével lesz nyugtalan. Ha azt gyanítod, hogy egy Ikrek csillagjegyű érdeklődik érted, az tényleg így van. Miután kis megerősítést kapnak, hogy nincs az érdeklődésükkel gond, akkor mindent bevetnek a csábításban.

Rák (június 22-től július 22-ig)

A Rákok megpróbálják megnevettetni a kiszemeltjüket. Ha mindig elragadtatott melletted egy Rák, akkor biztos, hogy belédszeretett. Ők mindig biztosak akarnak lenni abban, hgoyn em törik össze a szívüket, és nagyon törődnek azzal, aki iránt dobog a szívük. Ha a Rák sokat időt szeretne veled tölteni, akkor biztos, hogy a szerelmed szeretne lenni. A Rákok ugyanis mindent megtesznek, hogy a másik fél jól érezze magát a társaságukban (ez még barátként is így van!).

Oroszlán (július 23-tól augusztus 22-ig)

Az Oroszlánok szerelmének a jele az, hogy megvédik a kiszemeltjüket. Az Oroszlánok hírhedtek az önérzetükről (vagy az egójukról!) és amikor elkezdenek valaki iránt rajongani, akkor csak azt akarják, hogy a másik az övék legyen. Ha még nem vagy egyértelmű mit akar, akkor figyeld meg mit lép a konkurencia társaságában. Ha birokra kel másokkal érted, akkor nyert ügyed van.

Szűz (augusztus 23-tól szeptember 22-ig)

A Szüzek úgy tesznek, mintha egyáltalán nem érdeklnéd őket. Ők ilyen furcsán szeretnek valakit, amíg nem tudják, hogy az érzéseik biztonságban lesznek a másik félnél. Minél furcsábban és hűvösebben viselkednek, annál biztosabb, hogy titkon szerelmesek. Idővel tudatni fogják a szándékaikat, csak ki kell várni.

Mérleg (szeptember 23-tól október 22-ig)

A Mérlegek határozatlanná válnak, ha szerelmesek. A Mérlegek az állatövi jelek szerelmesei, de az egyensúly és a béke menedzserei is. Amikor szerelmesek lesznek, akkor felborul a kis világuk és sokáig mérlegelnek, amíg hagyják magukat lebuktatni.

Skorpió (október 23-tól november 22-ig)

A Skorpiók lojálisak és birtoklóak. Annak ellenére, hogy teljesen hidegen játsszák az érdektelent, belülről tartanak attól, hogy a másik fél nem szeret beléjük úgy, mint ahogyan azt ők teszik. A Skorpiók arról is ismertek, hogy rendkívül hűségesek azokhoz az emberekhez, akiket szeretnek.

Nyilas (november 23-tól december 21-ig)

A Nyilas mindent veled akar csinálni, ha érez irántad valamit. A Nyilasok olyan helyekre viszik a kiszemeltjüket, ahol még nem jártak, próbálják megnevettetni a másikat, és így tovább. Ők csak próbálják kideríteni a randik közben, hogy a leendő társuknak mennyire tetszenek ezek a dolgok. Minél többet találkozik valakivel, annál jobban beleszeret az illetőbe.

Bak (december 22-től január 20-ig)

A Bakok kérdéseket tesznek fel a jövővel kapcsolatban. A Bakok ugyanis nagy tervezők és minden pillanatban szeretnének megalapozottak lenni. Nem szeretik ha nem tudják, hogy hányadán állnak és ha egy kapcsolat nem vezet sehová, ők nem hajtalanak valaki után feleslegesen.

Vízöntő (január 21-től február 18-ig)

A Vízöntő mindig a munkájával kerül szoros kapcsolatban, így ha bármilyen előjelet fedezel fel, hogy neked szenteli a drága idejét, akkor tudod, hogy valóban érdekled őt. Még ha azt is mondják, hogy nem engedhetik meg maguknak, hogy elvonják a figyelmüket, ez pont annak az ellenkezője, amit szeretnének éppen.

Halak (február 19-től március 20-ig)

Amikor egy Halak kezd beleszeretni a másik emberbe akkor azonnal és teljesen belefeledkezik. És ez mindenki látja rajta. Még ha nem is túlzottan kreatíva, akkor is tudatják, hogy érdekli őket a másik ember, mert képesek mindent megtenni a szerelmükért, akiért titokban rajonganak.

Ezt olvastad már?
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *