LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Az igazi szerelem nem akarja azt, hogy valaki más legyél

Share

Ha a megfelelő személlyel vagy együtt, nem lesz szükséged arra, hogy megváltozz. Vagy úgy tegyél, mintha valaki más lennél, hogy elfogadjon. Nem fog kelleni.

A megfelelő személyt nem érdekli, hogy túl hangos, vagy túl halk vagy. Nem érdekli, hogy vezérigazgatóként vagy szabadúszóként dolgozol, esetleg munkanélküli vagy. Nem fog törődni a derékméreteddel, a stílusoddal vagy a hajad színével. Elfogad téged minden furcsaságoddal és tökéletlenségeddel.

Nem kell maszkot viselned, megváltoztatnod a beszédmódodat, a gondolkodásmódodat vagy a kifejezésmódodat. Nem kell visszafognod magad, vagy épp többet kihoznod abból, ami van. Nem kell magadra erőltetned olyan tulajdonságokat, amelyek távol állnak tőled.

A kapcsolatok az őszinteségen alapulnak. Úgy nem fog működni, ha másnak tetteted magad, mint ami vagy. Épp a lényege veszik el az egésznek…

A szeretet legjobb fajtája az, amikor önmagad lehetsz. Szerelemnek pedig azt hívjuk, amikor úgy érzed, hogy hazataláltál. Nem aggódsz amiatt, mit mondasz és hogyan viselkedsz. Csak teszed, ami jön belőled, ami önazonos, mindezt felszabadultan.

Amikor a megfelelő emberrel vagy együtt, nem kell attól félned, hogy elhagy, ha önmagadat adod. Ha eddig ezt tapasztaltad, akkor valószínűleg nem azzal kapcsolódtál, akivel kellett volna. Az igaz szerelmed nem fogja azt éreztetni veled, hogy az első adandó alkalommal lapátra tesz, ha nem felelsz meg neki.

Ha aggodalmaskodsz, akkor a hiány és a szorongás állapotában vagy. Így soha nem fogsz tudni megnyílni a másik félnek, vagy bízni benne. De ha valaki feltétel nélkül szeret, akkor teljesség van. Nyugodt vagy, nem kattogsz, és örömteliséget élsz meg azáltal, hogy igazán önmagad lehetsz a szerelemben.

Ilyen érzés, amikor azzal az emberrel vagy, akit tényleg neked szánt az élet. Lesznek nehézségek, lesznek kompromisszumok, de ő soha nem fogja azt kérni tőled, hogy valaki más legyél, mint aki vagy.

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *