LOADING

Type to search

Karácsony Lakom

Három gyertya, ami nem hiányozhat az ünnepedből…

Share

Közeledik advent első vasárnapja, egyre hosszabbak és hidegebbek az esték. Jól esik bekuckózni az otthonunkba és ehhez szuper kiegészítő lehet egy kellemes illatú gyertya, ami kellemes illattal járja be a lakást a karácsonyi készülődés közben.

Te elővetted már a karácsonyi dekorációkat? Érzed már az ünnep közeledő hangulatát? Ha esetleg még nem érkezett meg a karácsonyi hangulatod, akkor a most ajánlott három karácsonyi illatú gyertyától biztos, hogy téged is átjár majd az ünnep varázsa.

Spirit & Home – Love is Actually Here maxi illatgyertya

Spirit & Home almáspite illatú gyertyája fantasztikus hangulatot varázsol az otthonodba

Ugye te is szereted az Igazából szerelem című filmet? Az almáspités fűszeres gyertyát a film ihlette, és nem csak a rajongóknak, de mindenkinek ajánljuk, aki szeretné meghitté tenni az ünnepeket. A Spirit & Home karácsonyi kollekciójának zászlóshajója a fűszeres, kellemesen édes illatával bármelyik szobának és térnek fantasztikus illatot varázsol télen. A maxi gyertya karácsonyi csomagolásban érkezik, és akár 50 órán keresztül ontja magából a finom téli illatát. Ajándék gyanánt is szuper választás! Itt rendelheted meg!

Pearl light – Walnut Kisses gyertya

A diós sütik kedvelőinek készült ez a gyertya

A 100% szójaviaszt és pamut kanócot tartalmazó gyertyák kézzel készülnek és környezetbarát csomagolással érkeznek. A Walnut Kisses gyertya a diós sütemények szerelmeseinek készült, hiszen nincs karácsony diós sütemények nélkül. De addig amíg el nem kezdjük őket megsütni, ez a gyertya hozhatja meg a hangulatot a karácsonyi készülődés mellé. Édes, mézes, csupa finom illat, ami a diós puszedlire emlékeztet miközben ég. Itt rendelheted meg!

More Light Candle – Boldog karácsonyt! gyertya

9 különböző illattal kérheted ezt a szépséges kalligrafikus írással dekorált szójaviasz gyertyát. Az állatkísérletektől mentes, vegán és kézzel öntött gyertyák garantálják a meghittséget, neked már csak az ízlésedhez passzoló illatot kell kérned hozzá. Választhatsz a karácsonyi fűszeres, mézeskalácsos, almáspités, diótörős, Télapó sütije vagy a téli havazás fantázianevű illatok közül. Bármelyiket is választod ezzel a gyertyával garantált a karácsonyi hangulat. Ajándékba is jó választás! Itt rendelheted meg!

Ezt is olvasd el!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *