LOADING

Type to search

Ajánlom Karácsony

Elhoztuk nektek a legédesebb karácsonyi bögréket – lelőhelyekkel!

Share

Cuki bögréből sosem elég, főképp igaz ez a karácsonyi időszakra! Ha te is becsempészel minden évben egy újabb csodás darabot a konyhaszekrényedbe, majd ártatlan képpel előveszed Karácsonykor, mintha már tavaly is ott lett volna, ez az ajánló neked szól!

AVON MÉZESKALÁCS SZÍNVÁLTÓS BÖGRE

Abszolút kedvencünk idén az Avon szépsége, hiszen nem más alakját vette fel, mint az egyik legédesebb karácsonyi figuráét, Méziét! A különlegessége pedig az, hogy a szeme, szája és gombjai feketéről fehér színűre változnak, ha forró italt töltesz a bögrébe.

PETLOVERS TACSKÓ KARÁCSONYI BÖGRE

Hahó, kutyás és macskás gazdik! Ugye, ti is kizárólag egy olyan bögréből szürcsölnétek legszívesebben a forralt bort, amelyen a kis kedvencetek szerepel? Tacsianyuként mi erre a darabra szavazunk, de találtok minden félét-fajtát!

CATCHING RAINBOWS SZEMÉLYRE SZABHATÓ ROMANTIKUS KARÁCSONYI KÁVÉS POHÁR

Ha férfiak lennénk, és a párunk úton-útfélen kávézna, mi biztosan ezt a nevével ellátott, szép “elviteles” kávéspoharat rejtenénk Mikuláskor a csizmájába.

NYOLCPATKÓ SNOW MUCH FUN BÖGRE

Aki nem csak bentről szereti figyelni a hóesést sok puha takarü alatt, hanem valóban élvezi a téli tájat, biztosan ezt a darabot választaná.

PERGAMENSHOP KÖNYVMOLY BÖGRE

Ha ebből teázunk, ugye nem is kell több célzás, mit szeretnénk látni a fa alatt?

AND YOUR STORIES WINTER WONDERLAND BÖGRE

Klasszikus, hatalmas (320 ml-es) és egyszerűen csak szép.

Ugye, hogy jobban esik a kávé egy klassz bögréből minden reggel?

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *