LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Jövőre kezdj új életet, és ne vállald be a “majdnem” kapcsolatokat!

Share

Tudom, hogy már nagyon várod. Tudom, hogy sokszor vagy magányos.

Tudom, hogy néha már bármit odaadnál egy ölelésért.

De tudod néha jobb egyedül, mint egy semmilyen kapcsolatban…

Maradj szingli addig, amíg találsz valakit, akinek a szemébe nézve megszűnik a külvilág. Hirtelen újra hinni kezdesz a csodákba. Ismét megérzed azt a melegséget a mellkasodban, amit csak a szeretet lángra lobbanása tud kiváltani.

Maradj szingli addig, amíg találsz valakit, aki csodálkozást, csodálatot és mély tiszteletet vált ki belőled. Aki mellett azt érzed, hogy „igen, ez egy igaz szerelem”. Mintha egy filmbe csöppentél volna. Meg is kell csípned magad, nem álmodsz-e véletlenül.

De nem…

Az élet megajándékozott azzal a tiszta kapcsolódással, amire mindig is vágytál.

Ezért maradj szingli, amíg nem találsz valakit, akinek a jelenlétében a színek is élénkebben ragyognak. Amikor ránézel, minden elmosódik körülötted, az egyetlen éles kép az ő arca, számára pedig a te arcod.

Maradj szingli addig, amíg meg nem találod őt. Talán most még nem hiszed, hogy neked is jár ez a fajta boldogság, pedig így van. Megérdemled. Ne érd be kevesebbel. Ne hagyd, hogy a félelmeid irányítsák a döntéseidet.

Maradj szingli addig, amíg nem találsz egy férfit, akinek a jelenlétében úgy érzed, hogy otthon vagy. Az ölelése gyógyír mindenre, a szavai pedig puhán simogatnak, dédelgetnek, és még egy nehéz napból is gyönyörűt varázsolnak.

Maradj szingli addig, amíg bele nem nézel azokba a szemekbe. Tudni fogod. Abban a pillanatban ott lesz előtted életetek története. Érezni fogod, hogy nektek egy a sorsotok, és ez nem lehet másképp.

Ne elégedj meg egy futó szerelemmel…

Ne próbáld betömni az üres perceket valakinek a jelenlétével, akiről tudod, hogy nincs közös jövőtök. Mert a férfi, akit neked szánt az élet, ott van kint valahol, és csak arra vár, hogy végre egymás szemébe nézzetek. És akkor minden a helyére kerül.

Bármikor érkezhet…

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *