LOADING

Type to search

Élem Inspiráció Karácsony

Reggeli *egyperces* üzenet Hidasi Judit írőnőtől

Share

Induljon jól ez a reggel! Ma egy üzenettel kezdünk, Hidasi Judit írónőtől, a Goodstuff főszerkesztőjétől.

“Mivel bőven van még idő karácsonyig, neked is azt tanácsolom, hogy készíts listát, és használd a józan eszed. Legyen a mantrád, hogy NEM KELL TÖKÉLETES KARÁCSONY, ELÉG A BOLDOG IS! és engedd meg magadnak a lazítást.

El fogsz fáradni. Igen. Már most is fáradt vagy, mert ez az év megrágott és kiköpott minket. Én már augusztus végén úgy éreztem magam, mintha december lenne. Biztos, hogy lesznek nehéz napok, de ezeken a napokon kérj segítséget. Nem vagy egyedül. Ott a család.

Készíts listát nekik is. Mindig elhülve tapasztalom, hogy kétméteres laklik azért hisztiznek mert nincs kedvük kivinni a szemetet. Nem kiszolgáló személyzet vagy, hanem anya. Kapják össze magukat, te pedig ne hagyd rájuk. Legyél már egy kicsit fontos magadnak, a rohadt életbe.

De tényleg.

Ez a karácsony más lesz, mint a többi, de szervezéssel és munkamegosztással lehet stresszmentes, és boldog.

Írj listát, oszd ki a feladatot, és hagyd a bejglit. Vagy vedd meg a péknél, mint én.

BÉKÉS ÉS LASSÚ KÉSZÜLŐDÉST KÍVÁNUNK NEKED!”

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *