LOADING

Type to search

Inspiráció Karácsony

Hidasi Judit: Vidd magaddal 2022-be ezt a néhány gondolatot…

Share

Ahogy a napok elfogynak, az ünnepi készülődés egyre sűrűbb lesz, és kicsit meg is könnyebbülünk néhány fontos gondolat azért marad a végére.

Igen! Túl vagyunk rajta! Ez az év is tele volt váratlan meglepetésekkel. Volt köztük jó és volt köztük rossz is. Volt amelyikből könnyebben, volt amelyikből nehezebben áltunk fel, és igen. Van olyan élmény, aminek még a hatása alatt vagyunk és sokáig fog tartani a gyász folyamata.

Ne érts félre, nem akarom lesöpörni a nehézségeidet és azt mondani, hogy Hé! Szedd össze magad és lépj tovább. Nem. Időzz amíg jólesik szenvedd ki a fájdalmat, sírj, gyászolj. Bármilyen veszteség is ért.

Bármilyen hangulatban is vágsz neki az ünnepeknek néhány gondolatot leírnék még. Ugyanannyira magamnak, mint neked…

Bár én nem hiszem, hogy minden évben azonnal új életet KELL kezdeni, és a nehézségeink sem tűnnek el egy éjszaka alatt, azért abban van valami izgalmas, hogy a naptár előről kezdi a számolást.

Nézzük inkább úgy, hogy miért ne lehetne 2022 tele lehetőségekkel?

Jövőre, kérlek, kérlek, legyél kedves önmagadhoz. Bocsáss meg magadnak reggel és este a hibákért amelyeket aznap elkövettél. Bocsásd meg a múltadat, az elmulasztott lehetőségeket, a rossz választásokat, a rossz döntéseket. Megtetted azt, amit abban a helyzetben tudtál. A legtöbbet, amit tudtál.

Tegyél saját magad irányában (is) néhány kedves gesztust. Maradj ágyban, vegyél ki szabadságot, sétálj egy fél órát, vedd meg azt a háztartási gépet, ami könnyít az életeden.

Tudd, hogy még ha úgy is tűnik, hogy 2021 gyorsan (atyaég, de gyorsan!) tovalibbent, és mi csak a fejünket kapkodtuk a sok szörnyűség miatt rengeteget tanultál. Talán még nem látod, de hidd el, így van.

Talán fáradt vagy, és egyáltalán nincs kedved az új évhez, az új kihívásokhoz, és mélabús tekintettel csak az jár a fejedben, hogy már megint előre kell menni. Megértem.

Szabad fásultnak, fáradtnak lenni. Nem kell hatalmas lelkesedéssel várni az évet, de egyet had mondjak el: biztos, hogy lesznek benne csodás dolgok! Vedd észre… ez tényleg csak rajtad múlik!

Szeretettel,

Judit

Főszerkesztőnk minden napra egy-egy gondolattal vár téged 2022-ben is!

Itt tudod megvenni a könyvet, ami valójában egy öröknaptár: IDE KATTINTS

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *