LOADING

Type to search

Élem

10 dolog, amire akkor számíthatsz, ha olyan lánnyal randevúzol aki régóta egyedülálló

Share

Ha olyan lánnyal kezdesz el randizni, aki szeret egyedül lenni, ő biztos, hogy más lesz, mint azok, akik folyamatosan kapcsolatban élnek. Az, hogy valaki régóta van egyedül, az sok mindent jelenthet. Jól érzi magát szingliként, nem szeretne elköteleződni, vagy éppen keresni a Nagy Ő-t és várja az igaz szerelmet. Ismerd meg a nőt, aki régóta van egyedül, és kerülj közelebb a szívéhez, és a lelkéhez.

1. Ne várd el tőle, hogy azonnal tudassa veled, hogy mit csinál, amikor nélküled van. Nem arról van szó, hogy te nem számítasz, hanem arról van szó, hogy megtszokta,hogy azt csinál és amikor akar, anélkül, hogy valakitől engedélyt kérne, vagy valaki mást tájékoztatna.

2. Valószínűleg lassan bontakozik majd ki a kapcsolat elején, mert nincs hozzászokva a sok figyelemhez. Ne gondold, hogy nem kedvel téged eléggé, valószínűleg kedvel, csak ez az egész helyzet új neki.

3. Számíts rá, hogy a barátai túlzottan védik őt, és eleinte gyanakodnak rád. Nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy valakivel együtt legyen, és meg akarnak bizonyosodni arról, hogy te olyan ember vagy, aki jól bánik vele.

4. Nehezen fogja megengedni, hogy megtegyél helyette valamit. Próbáld ezt nem személyes sértésnek venni. Megszokta, hogy vigyázzon magára, és nehéz neki olyan világban élnie, ahol valaki más vigyáz rá.

5. Gyakran lesz szüksége rá, hogy egyedül legyen, mert valószínűleg zavarban van. Ez előfordulhat egy kávéházban, vagy randi közben is. Ne vedd rossz néven, ez róla szól, nem rólad. 

6. Számíts rá, hogy elhúzódik tőled, különösen akkor, ha rájön, hogy mennyire kedvel téged. Sokszor időre van szüksége, hogy átgondolja az érzéseit.

7. Őrizni fogja a szívét, és nem szívesen enged be rögtön. Arra vár, hogy lássa, türelmes vagy-e, arra vár, hogy lássa megéri-e neki.

8. Ne várd el tőle, hogy azonnal bizalommal lesz feléd. Ő egyszerre csak egy keveset ad magából. Viszont minden alkalommal, amikor ad magából egy keveset, ezt nagy lépésnek fogja érezni. Ápold ezeket a nagy lépéseket.

9. Eleinte erősnek tűnik, talán túl erősnek is. De ne ijedj meg, ez a külső héja. Ami mögötte található, az egy lágy, de kedves ember.

10. Félni fog. Fél attól, hogy megbántják, fél a szerelemtől, és fél attól, hogy szeressék. Fél attól, hogy végül megbántod, vagy elhagyod, és ha ez megtörténik, nem fogja tudni, hogy ki is volt ő korábban.

Ezt is olvasd el:

17 dolog, amit minden egyedülálló nő megtesz, és ez *totál* rendben is van!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *