LOADING

Type to search

Inspiráció

Soha ne maradj egy mérgező férfival csak azért, hogy ne legyél szingli

Share

Egyedül lenni néha sokkal jobb, mint egy olyan pár mellett, aki minden egyes nap elvesz belőled egy darabot. De ez nem azt jelenti, hogy örökre le kell mondanod a kapcsolatokról.

Nem kell eltaszítanod mindenkit, aki érdeklődik irántad, mert attól félsz, hogy ugyanúgy bántani fog, mint az exed. Ne hagyd, hogy a mérgező férfiak meggyőzzenek arról, hogy jobb neked egyedül – örökre!

Ha találsz valakit, aki meleg, bizsergő érzést kelt a mellkasodban, adj neki esélyt. Nem kell fejjel előre beleugrani a kapcsolatba. Nem kell kapkodni. Lehetsz türelmes. Olyan ütemben haladj, ahogy neked a legjobb.

Te irányítod az életedet!

Ha valaki nem tudja elfogadni a határaidat, dönthetsz úgy, hogy búcsút veszel tőle. Nyilvánvalóan nem illik hozzád. De ha találsz valakit, aki bizonyítja, hogy megbízhatsz benne, aki tisztel, becsül és csodál, akkor adj neki esélyt.

Nem szabad elzárnod a szívedet, ha találsz valakit, aki levesz a lábadról a férfihoz méltó viselkedésével. Ne fuss a másik irányba, ha belebotlasz valakibe, aki jobbá teheti az életedet. Ne engedd, hogy a múlt miatti félelem elzárjon a lehetőségek elől.

Nem minden férfi mérgező.

A szerelem lehet lágy, könnyed és biztonságos is. Egyszerűen meg kell találnod a megfelelő személyt. Valakit, aki mellett biztonságban érezheted magadat.

Ne hagyd, hogy a mérgező férfiak meggyőzzenek arról, hogy nem létezik igaz szerelem és olyan férfi sem, aki tisztelettel bánik veled. Ne feltételezd azt, hogy a történelem biztosan megismétli önmagát és minden kapcsolat egyforma.

Ne hidd, hogy szerethetetlen vagy…

Mert ez nem igaz!

A szerelembe bármelyik sarkon belefuthatsz. Állj készen rá! És ne feledd: megérdemled a szép dolgokat. Soha ne hagyd, hogy ebben bárki is elbizonytalanítson. Méltó vagy minden sikerre és örömteli lehetőségre, ami az utadba kerül.

Méltó vagy a boldogságra.

Méltó vagy egy olyan szerelemre, ami felemel, boldoggá tesz, kihozza belőled a ragyogásodat és amelyben megélheted az igazi önmagadat.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *