LOADING

Type to search

Lakom

11 téli dekoráció, amit te is könnyen elkészíthetsz

Share

Ha kint hideg van, akkor tökéletes az időzítés a benti alkotásoknak. A hosszú és sötét téli napokon nem csak tévézni lehet, hanem elővehetjük kreativitásunkat, hogy csupa leleményes és klassz dolgot készítsünk.

Még ha kevés tapasztalatod is van, akkor az a jó hírünk, hogy a következő projektek igazán nem kívánnak bonyolult szakértelmet. Sőt, mindegyiket úgy válogattuk össze, hogy bárki könnyedén, alig néhány hozzávaló segítségével el tudja készíteni.

Ombre papírlánc dekoráció

Ha túl unalmas a fehér fal és szeretnéd feldobni valami élénk dekorációval, akkor készítsedel ezt az egyszerű ombre papírlánc dekorációt szezonális színekből vagy olyanokból, amelyek leginkább illeszkednek otthonod hangulatához.

Papír hópelyhek

Ezzel a sablonnal elképesztően könnyedén el tudod készíteni ezeket a tüneményes hópelyheket. Aztán csak lógasd fel őket az ablak elé vagy a falra és máris kész az egyedi saját készítésű téli dekorod.

Ajtódísz sálból

Van egy kis szakadás a kedvenc sáladon? Ki ne dobd, mert ajtódísznek még tökéletes lehet…

Sziluett potré

Van egy üres falad, csak nem tudod, hogy mit tegyél oda? Íme a megoldás: ez a régies hangulatú, de nagyon elegáns sziluett kép, amelyet akár a saját, akár bármelyik családtagod arcképéből megcsinálhatsz.

Boho téli dísz

Félre az unalmas ajtó és falidíszekkel, és jöjjenek az ilyen bohókás példányok, amelyektől minden téli napon vidám lesz a hangulatunk. Ami a legjobb ebben a díszben, hogy minden évszakban a saját ízlésünkre és hangulatunkra hangolhatjuk.

Fa ékszertartó

Ha egy zord téli napon beszorulsz a lakásba, akkor nincs mentség: eljön az ékszerrendezés ideje. Ez az egyszerű faágas-projekt megkönnyíti a dolgodat, így soha többé nem kell a kuszaságban kutakodni.

Parafa váza

Valószínűleg neked is egy csomó parafadugód van otthon… ha nem tudod, mit kezdjél velük, akkor fogj egy régi üvegvázát és ragaszd körbe dugókkal. Extra könnyű és szuper jól mutat.

Mentás fürdősó

Igen, ez itt a tökéletes saját készítésű leghasznosabb dolog valaha. Kiváló például ajándékba – másnak is, de főleg magadnak. Ennél több nem is kell egy hideg téli estén…

Családfa fotókból

Ünnepeld a családodat és a szeretteidet egy ilyen saját készítésű, különleges családfával. Rajzold meg, majd vágd ki kartonból a fát és ragaszd egy mélyebb képkeretbe. Ha nem színes papírból vágtad ki, akkor a ragasztás után kifestheted, majd jöhetnek a régi fotók, amelyeket fa ruhacsipesszel és ragasztóval rögzíts a képekhez, mintha a csipesszel lennének felakasztgatva.

Fonalba tekert váza

 

Gyorsan hangulatos asztalt varázsolhatsz a hétvégi ebédhez ezzel a csodás projekttel. Egyszerűen tekerj tetszőleges mennyiségű természetes színű fonalat üveg váza köré, helyezz a fonalak közé néhány kötőtűt, és kész az egyedi és nagyon skandináv dekoráció.

Hópelyhek

Hópelyhekből soha nem elég! És egyébként is kit érdekel, ha nem esik a hó, ha ilyen pompás dekorral tudjuk megidézni a mókás kis hópelyheket?

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *