LOADING

Type to search

Szépítkezem

Kényeztető fürdősók – próbáld ki őket, míg tart a forró fürdők szezonja!

Share

Mikor élveznénk minden este a habokat, ha nem most, a téli időszakban? Elő a gyertyákkal, szóljon a halk, nyugtató zene és jöhetnek a színes fürdősók!

EUKALIPTUSZ ÉS CITROM PARAJDI FÜRDŐSÓ

 

Influenzaszezonban nagyon hasznos, ha gyógyító növényekkel inhalálsz. Mindezt pedig mért ne tehetnéd meg egy kellemes fürdő közben? Minden magyar ismeri a parajdi só áldásos hatásait, ha pedig eukaliptusszal és citrommal párosítod, garantáltan gyorsan kijössz a náthából!

KNEIPP #MARADJLAZA FÜRDŐSÓ

 

Az évkezdés gyakran nagyon stresszes, főleg, ha túl nagy elvárásokat támasztunk fel magunkkal szemben, melyeket aztán nem, vagy csak nagyon nehezen vagyunk képesek megugrani. De maradj laza és relaxálj ezzel a külöleges, kender és pacsuli kombinációval – akár a pároddal együtt!

LEVENDULA SHOP FÜRDŐSÓ VÁLOGATÁS

Tökéletes ajándék, akár magadnak is – apróság, de ez a 7 klönböző illatból álló kis csomag egy egész héten át be tudja aranyozni az estéidet.

GREEN PHARMACY GYÓGYNÖVÉNYES FÜRDŐSÓ MUSKOTÁLYOS RÓZSA ÉS ZÖLD TEA KIVONATTAL

Szinté kiváló aromaterápiás fürdőkellék, gazdag antioxidánsokban, antibakteriális hatású és remek hidratáló. Nem beszélve a finom virágillatról.

LAVENDER TIHANY EPER KRISTÁLY FÜRDŐSÓ

Ha már nagyon hiányzik a nyár, idézd fel az eper illatával! A márka híres arról, hogy sokrétűen használja fel a levendulát, ebben a termékben is szerepeltetik, az eperrel és a citrusokkal igazán különleges hatást értek el.

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *